Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nyt nordisk tv-info-selskab
august 2019
Den digitale udvikling
kræver action
Ritzaus Bureau og det norske nyhedsbureau NTB vil med et nyt fælles selskab tage kampen op med de store, internationale spillere på markedet for digital information om tv og video-on-demand.

Ritzaus Bureau og NTBs Universum indsamler data fra alle relevante tv- og video-udbydere, bearbejder dem og leverer i dag tv-oversigter og -omtaler til aviser og ugeblade i Danmark og Norge, samt tv-listings og VOD-information til nordiske digitale aktører.

Det nye selskab får navnet InFlow Media og bliver en totalleverandør af tv- og VOD-programinformation i hele Norden. Målet er at stå stærkt overfor de store internationale spillere ved at tilbyde en fælles nordisk platform kombineret med lokal markedsforståelse og kundeopfølgning.

Det nye selskab, InFlow AS, får hovedsæde i Oslo, og Ritzaus Bureaus adm. direktør Lars Vesterløkke bliver formand.

Faldende seertal på flow-tv

– Seertallet på flow-tv falder, og det vil fortsætte, erkender Lars Vesterløkke. – Vi forventer dog, at der i endnu nogle år vil være brug for tv-oversigter og tv-omtaler i både trykte medier og digitalt, så det vil vi fortsat levere. Men med det nye stærkere selskab vil vi samtidig forberede os til en digital fremtid med ændrede behov...

– Også i den digitale fremtid vil forbrugerne have behov for at kunne overskue det store udbud af tv, film og video, så de har en reel mulighed for at vælge, hvad de vil bruge tiden på. Det er den opgave, som det nye selskab skal løse.

– Vi er allerede godt i gang med digitale løsninger til store tv-udbydere, og i det nye selskab får vi mulighed for at sætte mere fart på udviklingen, siger Lars Vesterløkke.

InFlow Media Denmark

Medarbejderne, der producerer tv-oversigter og -omtaler i Ritzau Medieservice overføres til det nye selskab InFlow Media, der får et dansk datterselskab: InFlow Media Denmark. Tilsvarende vil InFlow Media have datterselskaber i de andre lande, som selskabet vil operere i.

Moderselskabet Inflow Media får hovedsæde i Oslo. Rune Skogeng, direktør i Universum AS, bliver adm. direktør i det nye selskab, mens chefen for Ritzau Medieservice, Anders Lind Jørgensen, bliver adm. direktør i det danske datterselskab. Lars Vesterløkke bliver formand for både moderselskab og datterselskaber.

Gå tilbage


– Også i en digital fremtid har forbrugerne behov for at kunne overskue det store udbud af tv, film og video for at vælge, hvad de vil bruge tiden på, siger Ritzaus adm. direktør Lars Vesterløkke. Han bliver formand for det nye nordiske selskab InFlow Media (foto Agnete Schlichtkrull).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+