Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nyt job
august 2019
Han skal sælge
DHD miksere
Christian Snilsberg er ansat som Sales & Business Developer hos Soundware. Han får en central rolle i firmaets arbejde som enedistributør af DHD.audio's produkter i Norden.

– Christian Snilsberg har en baggrund, som både omfatter audio teknologi, salg og projektstyring, siger Soundwares chef Øivind Iversen. – Han interesserer sig for alle aspekter vedrørende de elektroniske medier, inklusive TV- og radioproduktion, integration af studiesystemer og IP networking.

Christian Snilsberg startede som lydtekniker på Det Norske Teatret for næsten 25 år siden, og blev derefter sælger af udstyr til de norske og svenske teatre og TV-stationer. I den periode gjorde han Studer til den foretrukne lydmikser i den norske broadcast-verden.

Han arbejdede med Studers produkter i over otte år. Og i de seneste syv år har han solgt Lawo. Det har givet ham en dyb indsigt i den branche, som Soundware beskæftiger sig med.

Lyden er vigtig

– Lyden er vigtig i al medieproduktion, og den ser ud til at få en stigende betydning i takt med at TV-skærmene vokser i størrelse og kvalitet, siger Christian Snilsberg. – Jeg ser frem til at arbejde med Soundware teamet i en tid hvor medieindustrien skaber nye muligheder i forbindelse med OTT streaming, IP, 4K og 8K. Branchens stadigt større integration med IT gør et hele endnu mere spændende...

Soundwares kundekreds omfatter folk som arbejder professionelt indenfor broadcast, musik, film, video og audio post production. Soundware er en integreret del af Danmon Group AS.

Gå tilbage


Med ansættelsen hos Soundware får Christian Snilsberg en central rolle i firmaets arbejde som enedistributør af DHD.audio"s produkter i Norden
Klik for større billede

– Jeg ser frem til at arbejde med Soundware teamet i en tid hvor medieindustrien skaber nye muligheder i forbindelse med OTT streaming, IP, 4K og 8K, siger Christian Snilsberg. – Branchens stadigt større integration med IT gør et hele endnu mere spændende...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+