Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Det er 75 år siden D-dag
Juni 2019
National Geographic markerer
krigsjubilæet
I anledning af 75-årsdagen for D-dag sætter National Geographic fuld fokus på 2. Verdenskrig. Det sker med fem nye dokumentarer og premieren på anden sæson af dokumentarserien "Hitlers sidste kampe". Programmerne kan ses på Canal Digital.

For at markere 75-årsdagen for D-dagen vil National Geographic hver tirsdag i juni måned vise en nyproduceret krigsdokumentar klokken 21.00. Det startede 4. juni, hvor der var premiere på dokumentaren "Øjenvidne: D-dag", og de tre efterfølgende tirsdage byder på "Under overfladen: Hemmelighederne bag D-dag", "Kongen der tog fusen på Hitler" og "USS Indianapolis: Det sidste kapitel".

Juni måned byder også på premierer på "Inde i SS: Vejen til magten" og anden sæson af dokumentarserien "Hitlers sidste kampe". De mange premierer vil blive ledsaget af de bedste dokumentarer om 2. Verdenskrig fra programarkivet. Man kan også se dokumentarerne i Canal Digitals streamingtjeneste – både live når programmerne bliver vist, og efterfølgende i TV-arkivet.

Yderligere information på Canal Digital.

Gå tilbage


75-årsdagen for D-dagen markeres af National Geographic med en ny serie dokumentarprogrammer om 2. Verdenskrig. Programmerne kan ses på Canal Digital.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+