Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Apple Watch med e-sim
Juni 2019
Armbåndsuret
bliver til en telefon
Den 14. juni lancerer YouSee Apple Watch med e-sim. Dermed kan mobilkunderne lade mobilen blive hjemme, men fortsat ringe og modtage opkald, læse og sende beskeder, høre musik og bruge alle de andre smarte funktioner, som uret indeholder.

– Vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne løbe eller cykle en tur og stadig have glæde af alle funktioner på deres Apple Watch ur uden at have deres iPhone med, siger Hans Henrik Knudsen, produktdirektør i YouSee.

Indbygget simkort

Apple Watch 4 har indbygget simkort og 4G-forbindelse og med et abonnementstilkøb (Smart Wear) kan man dele sit mobilabonnement med e-sim i Apple Watch. For at købe Smart Wear hos YouSee skal man i forvejen have et mobilabonnement hos YouSee samt en iPhone 6 eller nyere. Smart Wear koster 30 kr. om måneden, men er gratis de første 3 måneder i hele 2019.

– Når man opretter et Smart Wear-abonnement, er det reelt en deling af et eksisterende YouSee-mobilabonnement, for via urets indbyggede simkort bliver det tilknyttet mobilabonnementet, forklarer Hans Henrik Knudsen. – Herefter har uret adgang til al den data og alt det indhold, der normalt er en del af mobilabonnementet. Og via mobilnetværket kan man naturligvis også bruge sit ur som telefon.

E-sim til mobiltelefoner

– Vi er stadig i gang med at udvikle og understøtte e-sim i vores systemer, og det kræver omfattende tests at sikre, at løsningen virker optimalt på alle enheder. Vi kan derfor endnu ikke sige, hvornår vi kan lancere e-sim til mobiltelefoner, siger Hans Henrik Knudsen og understreger, at man også arbejder på at få YouSee Musik integreret på Apple Watch.

I første omgang kan Apple Watch 4 købes i YouSees butikker, og senere i juni vil man også kunne købe Apple Watch 4 på yousee.dk

Gå tilbage


Fra den 14. juni kan YouSee-kunder købe Apple Watch med indbygget simkort og dermed koble mobilabonnementet til uret. Det er YouSees første skridt på vejen mod at integrere e-sim i rækken af produkter, og det er en mulighed, som der allerede er stor efterspørgsel efter.
Klik for større billede

Fakta om Apple Watch og
e-sim hos YouSee

 • Man skal have en iPhone 6 eller nyere. Ældre modeller kan ikke forbinde til Apple Watch. Har man et ur i forvejen, som man gerne vil parre, skal det være Apple Watch 3 eller 4 med indbygget e-sim.
 • Man skal have et YouSee-mobilabonnement. Det er nemlig abonnementet, der sørger for, at mobil og ur taler sammen. Derfor skal mobilabonnement og Smart Wear-abonnementet være hos samme udbyder. Desuden skal abonnementet være købt inden for de seneste år.
 • Man køber Smart Wear-abonnementet via appen "Watch" på iPhonen. Det er også her, man forbinder ens iPhone til uret. De første tre måneder er gratis. Herefter koster det 30 kr/md.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+