Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Canal Digital Danmark
Maj 2019
Android TV-boks
fordoblede overskuddet
Canal Digital Danmark har i løbet af 2018 forøget sin omsætning i forhold til 2017 og kan desuden præsentere en væsentlig forbedring af driftsresultatet. Det skyldes i høj grad lanceringen af en ny TV-boks.

– Det er lykkes os at skabe et godt resultat på et marked, hvor konkurrencen fra såvel traditionelle TV-distributører som streaming-TV og store internationale streamingtjenester er virkelig hård, siger Claus Petersen, kommerciel direktør hos Canal Digital.

– I 2018 udvidede vi indholdet i vores streamingtjeneste betydeligt samtidigt med at vi tilføjede muligheden for at downloade indhold. Det skete takket være den nye TV-boks OnePlace.

Forbedret driftsresultat

Canal Digital Danmarks driftsresultat i 2018 nåede op på 34,9 mio kroner. Det er en forbedring på 53 procent til i forhold til året før, hvilket ledelsen tilskriver en øget fokus på udvikling af nye produkter og services. F.eks. har lanceringen Android TV-boksen OnePlace givet Canal Digitals kunder mange nye muligheder på skærmen.

Udgangspunktet for Canal Digital er stadig levering af satellit-TV. Men med den nye boks får kunderne også adgang til streaming-TV og til apps som Netflix, der blev integreret i november.

– OnePlace boksen giver både nem adgang til flow-TV og til streamet indhold, apps og spil. Og det er faldet i rigtig god jord hos kunderne, konstaterer Claus Petersen.

De uafhængige antenneforeninger

Canal Digital Danmark leverer også TV til uafhængige antenneforeninger.

I 2018 er Canal Digitals TVE-løsning, PlayMaker, for alvor blevet populær hos antenneforeningernes medlemmer, der nu kan streame foreningens TV-indhold. PlayMaker bruges på nuværende tidspunkt af 22.000 husstande, som modtager deres signal fra Canal Digital.

Canal Digital er Nordens største udbyder af digital-TV. Selskabet har i mere end 20 år bragt digitalt TV i høj kvalitet ud til danskerne – til private husstande, antenneforeninger og erhverv.

Canal Digital Danmark indgår i Telenor, Norges største koncern inden for telekommunikation, der også omfatter Canal Digital Sverige, Canal Digital Norge og Canal Digital Finland.

Yderligere information på www.canaldigital.dk.


Gå tilbage


I 2018 udvidede Canal Digital indholdet i sin streamingtjeneste betydeligt. Det skete takket være lanceringen af TV-boksen OnePlace.
Klik for større billede

Selve OnePlace boksen ser jo ikke ud af noget særligt, så den skæmmer ikke TV-opsætningen i dagligstuen. For Canal Digital har den betydet en fordobling af overskuddet i 2018 i forhold til året før.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+