Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Dansk Melodi Grand Prix 2020
Maj 2019
Næste års sangfest
holdes i København
For første gang i mere end 15 år holdes Dansk Melodi Grand Prix i hovedstaden. Det bliver Royal Arena, som kommer til at danne rammen om det store musikshow lørdag den 7. marts 2020 klokken 20.00.

Mens den danske delegation lige nu befinder sig i Tel Aviv og forbereder sig til semifinalen til Eurovision 2019, som afvikles torsdag den 16. maj, så kan DR nu offentliggøre, at København bliver næste års danske Grand Prix-by.

Det er første gang siden 2002, at showet holdes i hovedstaden. Dengang var det Cirkusbygningen, som dannede rammen om det store musikshow – i 2020 bliver det Royal Arena.

Københavns overborgmester Frank Jensen (S) glæder sig over, at det danske Melodi Grand Prix nu lægger vejen forbi hovedstaden.

– Melodi Grand Prix er en særlig del af vores kulturarv, som år efter år formår at samle danskerne på tværs af generationer og landsdele. Efter 17 år glæder vi os til at byde det danske Melodi Grand Prix velkommen tilbage i København til en folkefest for både store og små, siger han.

Samlende begivenhed

Byens kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Å), er enig: – Melodi Grand Prix er ikke alene en musikalsk folkefest, det er også en af de største mangfoldighedsfester, vi har her til lands.

Og ikke overraskende, så bakker DRs direktør for Kultur, Børn & Unge, Henrik Bo Nielsen, også op om at showet i 2020 holdes i København.

– Jeg er sikker på, at Royal Arena og København bliver en perfekt ramme om næste års Melodi Grand Prix. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig meget – men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.

Billetterne til Melodi Grand Prix 2020 er allerede sat til salg. Man kan læse meget mere om dem på www.drbillet.dk.

Ugen inden holdes Børnenes MGP 2020 også i Royal Arena. Det er lørdag den 29. februar – men billetter hertil kommer først til salg i august.

Gå tilbage


Både overborgmester Frank Jensen og DRs direktør for Kultur, Børn & Unge, Henrik Bo Nielsen glæder sig over, at næste års Dansk Melodi Grand Prix skal afholdes i Royal Arena i København (foto Henrik Ohsten).
Klik for større billede

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2020 – og dermed efterfølgeren for Leonora, der i den kommende uge skal repræsentere Danmark ved årets Eurovision Song Contest, skal til næste år udvælges i Royal Arena i København (foto Bjarne Bergius Hermansen).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+