Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Videoovervågning
Maj 2019
Full HD farveoptagelse
ved langt under 1 lux
Sikringsvirksomheden Sveistrup har sammen med Dahua lanceret en ny full-color-serie af meget lysstærke Starlight overvågningskameraer. Uden IR og nattilstand kan de optage i farver ved ekstremt svagt lys.

Dahua er foreløbig de allerførste, der behersker teknikken bag den nye serie af overvågningskameraer. Hemmeligheden bag kameraernes ekstremt høje lysfølsomhed er den særlige Starvis-sensor og et objektiv med lysstyrke f:1,0.

Serien består af to modeller – en mini-dome (2MP WDR Full-Color vandal dome Dahua, Starlight) og et bullet-kamera (2MP WDR Full-Color mini-bullet Dahua, Starlight) – begge med 3,6 og 6,0 mm brændvidde. Starlight-kameraer understøtter Dahuas nye ePoE-teknologi, som overfører strøm og data via op til 915 meter lange coax- og PDS-kabler. Man kan derfor bevare eksisterende kabling. Og til begge kameraer kan der leveres tilbehør som bagdåser og mini-mastebeslag.

Kan bruges ude og inde

Begge kameraer er velegnede til overvågning af områder som byggepladser og baggårde med meget ringe lysindfald. Og de klarer det uden at være forsynet med nattilstand eller infrarødt lys. Det giver yderligere den fordel, at der ikke kommer genskin på grund af IR. Til gengæld vil producenten ikke anbefale at optage med True Color i komplet mørke og helt uden noget lys. På trods af de meget fine specifikationer kan kameraerne leveres på et prisniveau, der svarer til traditionelle overvågningskameraer.

Kamerapræstationer kan ses på YouTube: youtube.

Gå tilbage


Omkring hundrede branchefolk overværede live-præsentationen af Starlight full-color-kameraerne i hhv Skovshoved Sejlklub og på Hotel Koldingfjord. Her kunne de lysstærke kameraers præstationer sammenlignes med traditionelle kameraers, og med hvad man kunne se med det blotte øje.
Klik for større billede

Fakta om Sveistrup A/S

 • Sveistrup A/S blev etableret i 1981. Sikringsvirksomheden er i dag distributør af videoovervågningsudstyr for flere af sikringsbranchens største og mest markante producenter ? Sony, Bosch, Dahua og Milestone Systems.
 • Sveistrup A/S har i mere end 10 år fokuseret 100 % på videoovervågning – særligt server-løsninger baseret på VMS-software.
 • Som "rigtig distributør" sælger Sveistrup A/S ikke til slutkunder.
 • Sveistrup A/S ligger i Birkerød ca. 15 km. nord for København.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+