Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Tamron 35-150 mm f:2,8-4
Maj 2019
Objektivet rummer
to processorer
Tamrons nye zoomobjektiv til Canon og Nikon full frame kameraer har et stort zoomområde, som dækker de fleste fotoopgaver. Og så er det udstyret med ikke mindre end to processorer, som fotografen endda selv kan opdatere firmwaremæssigt.

Man får ganske meget for pengene, for Tamrons nye full frame zoomobjektiv udmærker sig ikke alene ved et stort zoomområde på 35-150 mm og en rigtigt god lysstyrke; man får også autofokus og billedstabilisering, som styres af hver sin processor, man får en vejrforseglet konstruktion og rent optisk indeholder objektivet tre asfæriske linseelementer. Det sidste sikrer skarphed helt ud til billedkanterne ved alle brændvidder.

Den nye zoom har også tre elementer af LD-glas (Low Dispersion), som modvirker kromatisk aberration (uønsket farvespredning). Og blændeåbningen dannes af ni blændelameller, hvilket sikrer en så rund åbning som muligt, så detaljer der er ude af fokus gengives med en flot sløring.

Det eneste man måske kunne ønske er, at den maksimale lysstyrke holdes konstant ved zoomning. Men så skal man jo enten leve med en større og væsentligt dyrere konstruktion, eller en max lysstyrke på f:4.

Og prisen? Den er såmænd 7.300 kr, når objektivet kommer på markedet om en måneds tid i Nikon-version og om to måneder til Canon.

Firmware-opgradering

Det bør i øvrigt også nævnes, at det nye Tamron 35-150 mm f:2,8-4 objektiv er kompatibelt med Tamrons Tap-in Console, der kan tilsluttes en computer via et USB-stik. Med Tap-in Console kan man selv opdatere objektivets firmware samt finjustere autofokus og billedstabilisering.

Gå tilbage


Den nye Tamron 35-150 mm f:2,8-4 er et full frame allround-objektiv, der kan bruges til alt fra landskab til portrætfotografering under eksisterende lysforhold. Objektivet fås til Canon og Nikon.
Klik for større billede

Fakta om Tamron 35-150mm
f/2.8-4 Di VC OSD

 • Allroundzoom med høj lysstyrke og vejrbestandigt hus
 • Skabt til full-frame-sensor, men kan også bruges på et APS-C-kamera
 • OSD-fokusmotor giver hurtig, lydsvag og præcis autofokus
 • Billedstabilisering (VC) med op til 5 lukkertrins effektivitet giver større frihed til at fotografere håndholdt
 • Dual processorer giver maksimal ydelse af både autofokus og billedstabilisering
 • Avanceret optisk konstruktion med asfæriske linser, LD-glas og frontlinse med fluorcoating
 • Nærgrænse på kun 45 cm giver en maksimal forstørrelse på 0,27x
 • Kompatibel med Tamron Tap-in-konsol
 • Vægt: Canon: 796 gram. Nikon: 790 gram
 • Pris 7.300 kr inkl moms


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+