Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Dansk Fotografisk Forening
April 2019
Fejrer jubilæumsår
med gratis-event
DFF kan fejre 140-års jubilæum her i 2019. Festlighederne skydes i gang den 28. april på Hotel Storebælt i Nyborg med en event, som er åben for alle fotografer, også dem der ikke er medlem.

DFF's første store 140-års event starter søndag den 28. april, hvor man skal se billeder – mange billeder. Medlemmer af foreningen kan her være med til finalebedømmelsen i konkurrencen "Årets Fotograf 2019". De kan også medbringe egne billeder til billeddebat – og det er ganske gratis at deltage.

Dagen sluttes af med en netværksmiddag, hvor alle (også ikke-medlemmer) er velkomne til at deltage og eventuelt overnatte.

Undervisning

Mandag bliver en lærerig dag med undervisning og indlæg om meget forskellige emner:

Forstå din ven & fjende og hvorfor det er vanskeligt at fotografere dem. Her er hovedtaleren den prisbelønnede fotograf Joachim Ladefoged.

Information om nye forretningsområder såsom droneteknologien, hvor SkyPilot går på podiet for at fortælle om de nye regler og svare på spørgsmål fra salen.

Kunst og mode kan altid diskuteres – og det er netop hvad den danske reality-stjerne, forfatter, modekommentator & ekspert samt fotograf Jim Lyngvild vil gøre.

Derefter bliver "Årets fotograf 2019" udnævnt blandt de nominerede fotografer. Billederne i årets konkurrence er udstillet på hotellet.

Dagen sluttes med informationer fra DFF, fremvisning af foreningens nye medlemssystem og hjemmeside, samt afholdelse af den 140. ordinære generalforsamling.

Yderligere information på dff-photo.dk.

Gå tilbage


Dansk Fotografisk Forening fejrer 140-års jubilæet med en kick-off event, hvor alle fotografer er velkomne – også dem som ikke er medlemmer. Det foregår på Hotel Storebælt i Nyborg.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+