Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Sony World Photography Awards 2019
Marts 2019
Giraffen nåede højest
i Danmark og Island
Den danske fotograf Inger Rønnenfelt er udnævnt som vinder i den danske og islandske National Award-konkurrence.

Inger Rønnenfelt er fra København og er til daglig etnologistuderende og fotograf. Hendes vinderbillede viser en ung giraf i Københavns Zoologiske Have. Om prisen siger Rønnenfelt: – Det er en kæmpestor anerkendelse at have vundet National Award-prisen for Danmark og Island. Det giver mig lyst til at udvikle mig som fotograf og blive bedre...

Som National Award-vinder modtager Inger Rønnenfelt noget nyeste fotoudstyr fra Sony. Derudover vil hendes billede blive udstillet ved Sony World Photography Awards Exhibition i London fra 18. april til 6. maj, og det vil desuden blive publiceret i Sony World Photography Award 2019-bogen.

Fakta om konkurrencen

World Photography Organisation afholder for 12. år i træk Sony World Photography Awards i partnerskab med Sony. Her dyster professionelle og spirende fotografer fra hele verden i konkurrencens fire hovedkategorier: Professional, Open, Youth og Student.

I år er der indsendt 326.000 bidrag fra 195 lande og områder. Det er nogle af de fornemste nutidsbilleder, taget i løbet af det forgangne år. Yderligere information på www.worldphoto.org.

Gå tilbage


Inger Rønnenfelts billede "Giraffe" blev udvalgt anonymt som det bedste billede taget af en fotograf med dansk eller islandsk nationalitet eller bopæl. Vinderbillederne i National Award-konkurrencen bliver udvalgt blandt alle indsendte billeder til Open-konkurrencen.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+