Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Teknikmessen
Marts 2019
Operaen erstattes
af KB Hallen
Den efterhånden traditionsrige teknikmesse i Operaen flytter i år til den nybyggede KB Hallen på Frederiksberg. Her kan man den 13. og 14. marts bl.a. se scenelys, lyspulte, videoprojektorer, mikrofon- og højttalersystemer. Der er gratis adgang.

Første gang AVM skrev om Teknikmessen var da den blev afviklet i december 2012 under relativt beskedne forhold på Operaens lille scene, Takkelloftet, hvor man havde skubbet scene og bænkerækker til side, så der blev et stort, frit gulvareal. Men allerede et års tid senere rykkede udstillingen ud i Operaens store forhal med flere etager og udsigt over havnen. Og dér har den været lige siden.

Hovedmanden bag udstillingen var Det Kgl. Teaters tekniske chef, Tommy Larsen. Det er stadig ham som arrangerer udstillingen, men han har for nylig forladt jobbet på teatret, og det er vel forklaringen på, at Teknikmessen nu er flyttet til KB Hallen. Antallet er udstillere er dog fortsat højt, over fyrre, men nu ligger alle standene i samme plan, så vi slipper for trapperne. Og udstillerne får lettere ved at få deres grej ind og ud igen...

10 år på bagen

– Det er faktisk 10 år siden, at Teknikmessen for første gang åbnede dørene, siger Tommy Larsen. – På årets udstilling i KB Hallen vil man kunne se alt det nyeste indenfor lys, lyd videoprojektorer, videolærreder, ledskærme, snoretræk, tekstiler, scenepodier, tæpper, flightcases, dj udstyr og reklametøj. Desuden vil skolen for Event uddannelsen være repræsenteret.

Udstillingen afholdes i KB Hallen onsdag den 13. marts kl 10-18 og torsdag den 14. marts kl 10-16. Der er gratis adgang.

Det er let at komme til udstillingen med S-tog. KB Hallen Station (Linje F) ligger 100 meters gang fra hallen. Og Peter Bangs Vej Station (Linje C) ligger 700 meter fra hallen.

Gå tilbage


Allerede i december 2012 blev Teknikmessen holdt i Operaen, og dér har den været lige siden. Men i år foregår det i KB Hallen på Frederiksberg.
Klik for større billede

– Det betyder meget for os at kunne invitere branchens udstyrsleverandører og vores kolleger fra alle landets teatre til fagudstilling, siger Tommy Larsen, som her er fotograferet ved Teknikmessen i Operaen i 2017.
Klik for større billede

Over fyrre af teaterbranchens leverandører er med, når Teknikmessen slår dørene op i KB Hallen den 13. og 14. marts.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+