Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ISE i Amsterdam
Marts 2019
Dansk konsulent
vandt en InAVate Award
Lyddesigneren og projektlederen Anders Jørgensen blev udnævnt til "Consultant of the Year" ved årets InAVate Award i forbindelse med årets ISE i Amsterdam. Han slog konsulenter fra England, USA, Tyskland og Dubai.

– Denne pris er noget helt særligt. Den gives af en samlet branche under den store ISE messe i Amsterdam, og feltet er altid meget stort, siger en overrasket og stolt Anders Jørgensen.

Han fik prisen, og slog dermed topprofessionelle kollegaer fra hele verden, som en påskønnelse af hans konsulentarbejde i forbindelse med ATPs renovering af Falconér Salen, samt for integrationen af et aktivt akustisk system på Karolinska Instituttet i Stockholm. Desuden har Anders Jørgensen arbejdet målrettet for at implementere VR som en aktiv del af konsulentydelsen, fordi det giver mulighed for på en mere visuelt korrekt måde at præsentere integreringen af AV, lyd og lys i moderne byggeri.

For Anders Jørgensen er InAVate Award'en kulminationen på de seneste 10 års arbejde, hvor han sammen med forretningspartneren Kasper Stouenborg har stået i spidsen for Stouenborg ApS og deres arbejde med integration af AV, lyd og lys. Stouenborgs kunder tæller blandt andet Fredericia Teater, Mærsk Fonden, Novo Nordisk Fonden og Københavns Universitet, samt Den Blå Planet.

Gå tilbage


Lyddesigneren og projektlederen Anders Jørgensen er den første dansker, som er steget til tops i konkurrencen om de højt respekterede InAVate Awards. Priserne gives af en samlet branche i forbindelse med den store ISE messe i Amsterdam.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+