Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Superkraftig lyskilde
Februar 2019
Verdens første
hvid-laser-spotlys
Albalux FM er den første hvide laserlyskilde, som leverer et kraftigt retningsbestemt fiberoptisk output, beregnet til præcis og kontrastrig belysning i forbindelse med næste generation udstyr i hospitalsverdenen og indenfor fabrikation.

Albalux FM kan f.eks. bruges som lyskilde til hospitalsverdenens endoskopi, kirurgisk pandelys, fabrikationsprocesser og 3D machine vision. Mulighederne er mangfoldige, takket være højt lysoutput, driftssikker konstruktion og kompakt design.

Den helt centrale komponent i Albalux FM er den prisvindende LaserLight teknologi fra SLD Laser. LaserLight er baseret på blå GaN laserdioder, og den genererer et hvidt lys, som er mere end 10 gange så kraftigt som de eksisterende LED-lys, men alligevel med et lav strømforbrug og en lang levetid.

De optiske fibre leverer et skarpt afgrænset lys med en styrke på over 150 lumen. Det giver en mere præcis synsoplevelse, og kan dermed føre til hurtigere monitorering på fabrikken og forbedret diagnosticering og patientbehandling i hospitalsverdenen.

Om denne form for lyskilde vil finde bred anvendelse i AV-verdenen vides ikke – bortset fra at laser allerede bruges som lyskilde i kraftige projektorer.

Yderligere information på www.lasercomponents.com.

Gå tilbage


Albalux FM er en nyudviklet laserlyskilde, som i første omgang vil finde anvendelse i hospitalsverdenen og indenfor fabrikation. Den giver et lysoutput, som er mere end 10 gange så kraftigt som tilsvarende LED-lyskilder.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+