Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Verdenspremiere på ISE 2019
Januar 2019
Skulpturen belyses
af fire laserprojektorer
Panasonic Business og ISE udstillingen i Amsterdam går sammen om at præsentere lyskunstneren Bart Kresas nyeste projektions-show. Man forventer at mere end 100.000 mennesker vil komme til at opleve det under ISE 2019 den 5.-8. februar.

"Sviatovid" er navnet på en fem meter høj projektionsskulptur, designet af projektionskunstneren Bart Kresa. Den er lavet med det formål at sætte en ny standard indenfor audiovisuel kunst, og 360° 4K projektionen kommer til at foregå med fire nyudviklede 30.000 lumen laserprojektorer fra Panasonic.

Verdenspremieren på Sviatovid kommer også til at markere lanceringen af det nye Bartkresa Academy, som giver dimittender fra kunstskoler muligheden for at tage et kursus i projektions-mapping i Kresas studie i Lublin, Polen.

Ikoniske værker

– Bart Kresa har bidraget med ikoniske værker som installationer ved Game of Thrones-seriens premierefest og kortlægning af Nasas Endeavour Space Shuttle, siger Hartmut Kulessa, europæisk marketing manager for Panasonic. – På grund af projektionens skarphed og opløsning på en relativt lille overflade, bliver det sandsynligvis et populært sted af fotografere på dette års ISE udstilling.

Sviatovid bliver udstillet udenfor Hall 1 og 2 (indgang K) under hele ISE, der foregår i RAI, Amsterdam fra 5. til 8. februar 2019. Bart Kresa vil holde en åbningstale den 4. februar kl 18:00 på Forum RAI, Amsterdam.

Efter ISE vil skulpturen blive placeret ved Centre for Meeting of Cultures i Lublin.

Panasonic satser på laserlys

Den nye projektionsskulptur kommer også til at markere Panasonics totale overgang til laserprojektion, når det gælder høj lysstyrke-projektion til scene- og udlejningsbranchen. Det betyder et farvel til den ellers velanskrevne high brightness-projektorserie PT-DZ21K. På sigt vil skiftet sikre endnu mindre vedligeholdelse og større driftsikkerhed for kunderne.

Gå tilbage


Den fem meter høje projektionsskulptur "Sviatovid" bliver belyst af fire Panasonic PT-RQ32 4K high brightness laserprojektorer under ISE udstillingen i Amsterdam. Værket er designet af projektionskunstneren Bart Kresa.
Klik for større billede

På det nye Bartkresa Academy i den polske bu Lublin underviser lyskunstneren Bart Kresa dimittender fra kunstskoler i mulighederne indenfor projektions-mapping.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+