Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Blue Ember
Januar 2019
XLR-mikrofonen
koster kun 850 kr
Ember er navnet på Blues nye XLR-mikrofon, beregnet til både professional lydoptagelse, YouTube og streaming. Det er en cardioid-mikrofon, så den er retningsbestemt, og den reducerer derfor omgivende støj.

Med en vejledende pris på kun 850 kroner er den nye Blue Ember en mikrofon, som vil appellere til et meget bredt spektrum af lydfolk og lydamatører. Det er en traditionel retningsbestemt XLR-mikrofon som kræver phantom power, og den passer derfor ind i helt almindelige professionelle opsætninger, men takket være den overkommelige pris er den også velegnet til musik-applikationer som SoundCloud, til YouTube-videoer og til brug ved live-streaming. Med sit strømlinede design tager den sig også godt ud for rullende kameraer – uden at man dog får en duft af "Rolls Royce".

Professionel lyd fra hjemmestudie

– Vi har designet Ember til dem, der optager video og podcasts, eller som streamer. Dvs. alle med behov for at kunne producere professionelle lydoptagelser i deres hjemmestudie, siger Tommy Edwards, director of product management hos Blue.

Ud over at være velegnet til videooptagelser, hvor mikrofonen helst ikke må fylde for meget i billedet, gør Embers kompakte størrelse den også til et godt valg, hvis man ikke har så megen plads i sit set-up.

Mikrofonen skal have phantom-power, hvilket sikrer et højt dynamikområde og et kraftigt output. Den har derfor headroom til selv de mest dynamiske stemmer og instrumenter. Ember kommer med montering til standard-mikrofonholdere, ligesom den fungerer med Blues S3 Shockmount og mikrofonarm Compass.

Pris og levering

Ember kommer i handelen til februar hos udvalgte Blue-forhandlere, men kan allerede nu forudbestilles hos enkelte forhandlere. Den vejledende udsalgspris er 850 kroner.

Yderligere information bluedesigns.com/products/ember.

Gå tilbage


Blue Ember er en retningsbestemt XLR-mikrofon, som f.eks. er velegnet til hjemmestudier, YouTube-videoer og live-streaming. Men den kan også indgå i almindelige professionelle opsætninger.
Klik for større billede

Der medfølger montering til standard-mikrofonholdere. Men den nye Blue Ember kan også bruges med Blues S3 Shockmount og mikrofonarm Compass.
Klik for større billede

Fakta om Blue Microphones

Blue har en 20 år lang historie med mikrofoner og høretelefoner. Blue leverer optageudstyr til både privat og professionel brug – fra virksomhedens flagskib, studiemikrofonen Bottle, og USB-mikrofoner til premium høretelefoner.

Blue er et brand under Logitech International, som er et schweizisk selskab grundlagt i 1981. Logitech er noteret på SIX Swiss Exchange (LOGN) og på Nasdaq Global Select Market (LOGI).


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+