Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nyansættelse hos DPA
Januar 2019
Han skal styrke
salget i Fjernøsten
DPA Microphones har ansat Thomas Frederiksen som ny Vice President for salget i Fjernøsten. Han har tidligere været chef for Shures afdeling i Japan.

Thomas Frederiksen er en dansker, som har levet og arbejdet i Fjernøsten, og som taler japansk. I hans nye job kommer han til at arbejde i DPAs regionale afdeling i Hong Kong, en afdeling som blev etableret i 2013 med det formål at supportere salgspartnere i hele Asien.

– APAC-regionen er vigtig for DPA, siger selskabets adm. dir. Kalle Hvidt Nielsen, – Og med Thomas Frederiksens solide baggrund i både den professionelle AV-branche og det asiatiske marked, ikke mindst Japan, er jeg sikker på at han kan skabe en endnu tættere kontakt mellem vores APAC-team og regionens distributører, forhandlere og kunder.

Fakta om Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen er et kendt ansigt indenfor live sound, installation og pro audio. Han taler flydende japansk. Han er tidligere chef for Shure Japan. Han har haft chefstillinger i en række højt profilerede virksomheder i den professionelle audioverden, herunder fire års ansættelse hos Brüel & Kjær, som var basis for starten af DPA.

Thomas Frederiksen tiltrådte stillingen hos DPA ved årsskiftet. Han kommer til at arbejde sammen med DPAs eksisterende salgsteam i Hong Kong.

– Mit nye job bliver en spændende udfordring, siger Thomas Frederiksen, – for jeg kommer til at arbejde med for mig nye områder som teater og broadcast. Men jeg ser også frem til at styrke den succes, som DPA allerede har i regionen.

Gå tilbage


DPA har ansat Thomas Frederiksen til at styrke salget i hele APAC-regionen – dvs. Fjernøsten. Han har tidligere været chef for Shures afdeling i Japan.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+