Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Photokina i Köln
December 2018
Optimismen har fået et knæk
Der bliver alligevel ikke nogen Photokina fotomesse i maj 2019...

Photokina har i mange, mange år været verdens største udstilling for fotokameraer og tilhørende udstyr. Mobiltelefonernes fremmarch, med stadigt bedre fotofunktioner, har imidlertid fået kamerasalget til at falde markant. Og man besøger jo ikke nødvendigvis en stor fotomesse i Köln, bare fordi man har en mobiltelefon i lommen.

German Photo Industry Association (PIV), som står bag Photokina, har derfor besluttet sig for en voldsom fornyelse af udstillingen med deltagelse af nye udstillere fra forretningsområder som mobile electronics, billedanalyse, digitale workflows og levende billeder – og med ekstra fokus på at give de besøgende større oplevelser.

Ledelsen bag Photokina besluttede også, at udstillingens længde skulle reduceres fra seks til fire dage, mod at det til gengæld bliver en årlig begivenhed i maj måned. Hidtil har Photokina nemlig været afholdt hvert andet år i september.

Troen på det nye koncept var faktisk så stor, at man ville følge op på dette års Photokina i september med en ny udstilling allerede i maj 2019. Men her var optimismen trods alt for stor. Man springer derfor 2019 over og holder den næste Photokina i maj 2020.

Årets udstilling var en succes

– Med 180.000 besøgende fra 127 lande overgik Photokina 2018 vores mest optimistiske forventninger, siger Rainer Führes fra German Photo Industry Association. – Derfor har vi sat barren endnu højere for den næste Photokina, men desværre har det vist sig usandsynligt, at vi kan nå disse mål allerede i maj 2019. Photokina bliver derfor først en årlig begivenhed fra 2020.

Den næste Photokina foregår fra onsdag den 27. maj til lørdag den 30. maj 2020. Stedet er fortsat udstillingshallerne i Köln.

Gå tilbage


Ledelsen bag Photokina havde ambitioner om allerede i maj 2019 at gentage succesen fra dette års udstilling i september. Men det viste sig at være for optimistisk...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+