Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Herrens Veje
November 2018
Dansk dramaserie
prisbelønnet i London
I sidste uge fik skuespilleren Lars Mikkelsen en Emmy for sin rolle i dramaserien Herrens Veje. Og nu er serien hædret med en International Drama Award.

Kun godt en uge efter at Lars Mikkelsen kunne rejse hjem fra Emmy-uddelingen i New York med prisen "Bedste mandlige skuespiller", fortsatte DR's dramaserie onsdag aften med at høste internationale priser.

Det skete i London, hvor nogle af verdens førende dramafolk i var samlet til C21 International Drama Summit, og i den forbindelse uddelte The International Drama Awards.

Hvem der skulle have priserne er afgjort af branchefolkene selv, og de vurderede at "Bedste ikke engelsk-sprogede dramaserie" skulle gå til "Herrens Veje", der har Adam Price som hovedforfatter og Camilla Hammerich som producent.

Yderligere to chancer

Der var i alt tilmeldt 227 kandidater til de 11 kategorier ved C21 International Drama Awards, og "Herrens Veje" havde i realiteten tre muligheder for at få en pris. Serien var nemlig også nomineret til "Bedste casting", og Lars Mikkelsen var nomineret til prisen "Bedste mandlige skuespiller i dramaserie". Her blev det dog henholdsvis BBC-serien "King Lear" og Jason Bateman fra Netflix-serien "Ozark", som løb med sejren.

"Herrens Veje" er indtil videre solgt til omkring 80 lande. De tre sidste afsnit af serien kan ses på DR1 de tre kommende søndage klokken 20.00.

Gå tilbage


Peter (Mads Reuther) og Johannes (Lars Mikkelsen) beder sammen i Lindegård Kirke. Billedet er fra det afsnit som vises søndag den 2. december kl. 20.00 på DR1 (foto Tine Harden, DR).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+