Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Samarbejde med YouSee
November 2018
Nordisk Film øger filmstreamingen
"Nordisk Film+" er navnet på Nordisk Films nye streamingtjeneste, der viser et udvalg af de bedste danske og nordiske film i kombination med internationale storfilm. Streamingtjenesten kan vælges af alle YouSee's Bland Selv-kunder.

Nordisk Film+ tilbyder selskabets bedste danske spillefilm i kombination med stærke titler fra hele Norden. Tjenesten byder også på store internationale blockbusters, der er særligt udvalgt til et dansk publikum. Og hver uge tilføjes der nye film til tjenesten.

– I Nordisk Film producerer og indkøber vi et bredt udvalg af film, og vi har længe ønsket at samle titlerne på vores egen tjeneste, siger Kenneth Wiberg fra Nordisk Film Distribution. – Vi er derfor stolte over, at vi nu kan lancere Nordisk Film+ i samarbejde med YouSee og tilbyde danskerne kvalitetsfilm med et lokalt udgangspunkt. Det er også planen at gøre Nordisk Film+ tilgængelig i resten af Norden.

Stor forhåndsinteresse

66 procent af de danske brugere med abonnement på en streamingtjeneste har dansksproget indhold som en præference, og 48 procent af dem ser film hver uge. Det viser tal fra Nordisk Film Consumer Insight, som laver flere årlige repræsentative brugerundersøgelser i samarbejde med YouGov.

Nordisk Film+ bliver en del af YouSee's Bland Selv-løsning, hvor man frit kan håndplukke tv-kanaler og streamingtjenester, og dermed sammensætte en unik indholdspakke. YouSee's Bland Selv-pakke er allerede tilvalgt af op mod 200.000 danskere.

Nordisk Film står i forvejen bag streamingtjenesterne Dansk Filmskat med danske filmklassikere, og Min Bio, som tilbyder underholdning til børnefamilier. Disse tjenester er allerede en del af YouSee Bland Selv.

Gå tilbage


"Nordisk Film+" er navnet på Nordisk Films nye streamingtjeneste. Her kan man se film som "Under Sandet", "Skammens datter" og "The Hunger Games".
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+