Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Cecilie Frøkjær
November 2018
Hun går i tæt
samarbejde med Storytel
Fra foråret kan Cecilie Frøkjær føje endnu en titel til sit i forvejen omfattende CV, idet hun bliver producer og vært for litterære podcasts hos streamingtjenesten Storytel.

Målet med samarbejdet mellem Cecilie Frøkjær og Storytel er at inspirere danskerne til at fordybe sig i litteraturens verden – som i stigende grad er i konkurrence med sociale medier og hurtigt fordøjet underholdning.

– Fortællinger og litteratur har i mange år fyldt meget i mit liv og ikke mindst i mit arbejdsliv, siger Cecilie Frøkjær. – Der ligger en gave gemt i, at vi alle kan finde fortællinger og historiefortællere i Storytels univers. Jeg glæder mig til at udforske det potentiale der ligger i lydbøgernes verden. Det er unikt og en næsten demokratisk tanke, at Skandinaviens største streamingtjeneste har gjort så mange danske og udenlandske fortællinger tilgængelige.

Hun spænder vidt

De fleste danskere kender Cecilie Frøkjær som hele Danmarks TV-darling, men hun har også udgivet to interviewbøger med hhv. Jane Aamund og Lise Nørgaard. Det er hendes faglighed og passion for litteraturen, der har fået Storytels landechef, Claus Wamsler-Nielsen, til at kigge hendes vej op mod lanceringen af de nye egenproducerede podcasts.

– Gennem sin karriere har Cecilie Frøkjær bevist, at hun er en af de dygtigste interviewere. Hun formidler med en lethed og folkelighed, og med en evne til også at få andre til at fortælle historier, siger Claus Wamsler-Nielsen.

Cecilie Frøkjær fortsætter sideløbende med opgaver for TV 2, hvor hun senest var ambassadør og vært for Knæk Cancer.

Gå tilbage


– Gennem sin karriere har Cecilie Frøkjær bevist, at hun er en af de dygtigste interviewere. Hun formidler med en lethed og folkelighed, og med en evne til også at få andre til at fortælle historier, siger Storytels landechef, Claus Wamsler-Nielsen.
Klik for større billede

Cecilie Frøkjær bliver producer og vært for den litterære podcasts hos streamingtjenesten Storytel, som har den danske iværksætter Morten Strunge i bestyrelsen (foto: Simon Klein-Knudsen).
Klik for større billede

Fakta om Cecilie Frøkjær

 • Cecilie Frøkjær har grunduddannelse i Nordisk Sprog og Litteratur (Århus Universitet 1989-91)
 • Er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole
 • Har interviewet forfattere fra 1996-2014 på hhv Go'Morgen og Go'Aften Danmark
 • Har lavet to sæsoner af "Cecilies Bogshow" på TV 2 Charlie
 • Har lavet halvandet års litteratur-podcast, "Frøkjær og forfatterne", på Jyllands Posten

  Fakta om Storytel

 • Storytel blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at gøre alle slags historier lettere tilgængelige for alle.
 • For et fast månedligt beløb giver Storytel sine abonnenter ubegrænset adgang til tusindvis af lyd- og e-bøger inden for alle genrer.
 • På nuværende tidspunkt arbejder Storytel i 14 forskellige lande, og tilsammen er der mere end 700.000 brugere af tjenesten.
 • Udover at være en abonnementstjeneste udgiver Storytel også egenproduceret indhold i form af lydbøger, e-bøger og snarest podcasts – alt sammen under forlaget Storyside.
 • Yderligere udgives et stort antal papirbøger, e- og lydbøger under det danske forlag People's Press og det svenske forlag Nordstedts, der begge ejes af Storytel.


 • > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+