Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

PriceRunner.dk
Oktober 2018
Vilde prisdyk
giver billige fladskærme
Det er nu og i de kommende efterårsmåneder, at det for alvor kan betale sig at købe en ny fladskærm til stuen eller køkkenet. Priserne dykker nemlig med indtil 50 procent.

– Priserne på de nyeste fladskærmsmodeller falder hurtigt, siger Martin D Andersen, stifter af PriceRunner.dk. – Vores analyse af prisudviklingen viser nemlig, at det er her i oktober og november det virkelig kan betale sig at købe et nyt fjernsyn.

– Et aktuelt eksempel er LGs 55-tommers OLED-skærm. Dette fjernsyn kom på markedet tilbage i april måned til 24.999 kroner, og her fem måneder efter er prisen styrtdykket til 11.999 kroner. Det er et fald på 52 procent for det, der stadig er LGs nyeste 55-tommers OLED-skærm.

– Eksemplet er ikke enestående, tilføjer Martin Andersen. – Vi ser hvert år at prisen på alle de nyeste skærmmodeller styrtdykker efter et stykke tid for derefter fortsat at falde hen mod Black Friday udsalget. I gennemsnit falder prisen på de nyeste fladskærme med 40 procent.

– Vores råd til forbrugerne er derfor altid vente lidt med at købe de nyeste fladskærme.

Yderligere information på pricerunner.dk.

Fakta

PriceRunner er den største uafhængige pris- og produkt-sammenligningstjeneste i Danmark med flere end 1,3 millioner produkter.

PriceRunner sammenligner priser fra 6.500 butikker i 27 lande, der alle leverer til Danmark.

På PriceRunner kan man sammenligne produkter, priser og specifikationer, samt læse professionelle produkttests og brugeranmeldelser af produkter og butikker.

PriceRunner har mere end 10 millioner besøg om måneden, fordelt på bl.a. Danmark, Sverige, England, Tyskland, USA og Frankrig.

Virksomheden har 117 ansatte på kontorerne i Stockholm, Sverige og Nykøbing Falster, Danmark.

Alle priser opdateres dagligt.

Gå tilbage


De nye fjernsyn kommer typisk på markedet om foråret, og priserne falder derefter – først voldsomt, og derefter i et mere roligt tempo. I gennemsnit vil man kunne spare 40 procent i forhold til introduktionsprisen.
Klik for større billede

Med flere end 1,3 millioner produkter er PriceRunner den største uafhængige pris- og produkt-sammenligningstjeneste i Danmark, siger landechef Martin D. Andersen. Han startede PriceRunner.dk tilbage i år 2000.
Klik for større billede

Her ses prisfaldene på årets 10 mest populære TV-modeller. Det gennemsnitlige fald er på 40 procent.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+