Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

René Falshøj
September 2018
Nu arbejder han
for Atendi
Atendi by Bico er traditionelt et firma med fokus på film-, video- og lysudstyr. Men for et par år siden udvidede man med en satsning på audio, og den afdeling bliver nu udbygget.

René Falshøj kommer fra et job hos Roland, hvor han de seneste 13 år har arbejdet med kundesupport indenfor audio og video systemløsninger. Og før da arbejdede han hos New Musik og Kinovox.

– Min hovedinteresse er audio, siger René Falshøj, – og jeg er derfor glad for det nye job hos Atendi, hvor jeg skal arbejde med kundesupport i forbindelse med Martin Audio højttalersystemer og Powersoft forstærkere og softwareløsinger. – Og vi kommer nok også til at udvide med nye agenturer...

Det startede for tre år siden

Atendi etablerede sin audio-afdeling i 2015 med Michael Engman som fagspecialisten. Hans lydtekniske baggrund er rock-koncerter on the road, og den verden har han stadig en tæt kontakt til. Men han fortsætter hos Atendi på freelance-basis. Og med ansættelsen af René Falshøj er der derfor tale om en reel udvidelse af Atendis audio-afdeling. for lydudstyr.

Gå tilbage


René Falshøj er ansat hos Atendi, hvor han fremover vil rådgive kunderne om produkterne fra bl.a. Martin Audio og Powersoft. Han kommer fra et job hos Roland Systems Solutions.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+