Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Virgin TV Ultra HD
September 2018
England får sin første
4K underholdningskanal
Mandag den 17. september lancerer Virgin Media den første rene 4K ultra high definition (UHD) underholdningskanal i Storbritannien. Kanalen kan ses af de ca. to mio seere som har en V6 set-top box.

Det er ikke første gang at man kan se UltraHD/4K fjernsyn i Storbritannien, for der har tidligere været sendt live transmissioner fra sportsbegivenheder som Champions League og Wimbledon, og i forbindelse med streaming er den høje opløsning bestem en mulighed. Men det er første gang at en hel kanal er dedikeret til UltraHD/4K, og det er første gang at man bruger den høje opløsning til underholdningsprogrammer som "Start Up" med Martin Freeman, "Masters of Sex" med Michael Sheen i hovedrollen og serier som "House of Cards". Derudover bliver der naturprogrammer fra bl.a. Zambia og Vietnam, og musikprogrammer med Rolling Stones, Sting og Imagine Dragons.

Forudsætningen for at man kan se den høje opløsning er naturligvis, at man har et UltraHD/4K fjernsyn, men derudover skal man have Vergins V6 set-top box, og så skal man være Virgin TV Full House- eller VIP-kunde.

Og hvad nu hvis man ikke har et UltraHD fjernsyn?

Så nedkonverterer V6-boksen automatisk signalet til almindelig HD. Der er derfor ingen risiko for, at man går glip af programmerne – det eneste man mister er den fire gange så høje opløsning.

Gå tilbage


Virgin TV er på vej med Storbritanniens første UltraHD underholdningskanal. Prisen for seeren er den samme som for en almindelig HD-kanal. Og alle nye kunder får automatisk den nødvendige V6 set-top box.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+