Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Dødsfald
September 2018
Jan Larsen, 1965-2018
Den danske audioverdeh har mistet en af sine blødeste og samtidigt mest markante stemmer, idet dets leder, Jan Larsen, døde den 30. august efter kort tids sygdom.


Finn Nesgaard

Jan Larsen var professor på DTU med speciale i datavidenskab. Men han var også aktiv i den danske audioverden, bl.a. via innovationsnetværket Danish Sound Network. Han var en højt skattet kollega og underviser. Og han var ikke mindst et menneske med en positiv udstråling og en stor kontaktflade. F.eks. deltog han på årets folkemøde på Bornholm i en arbejdsgruppe sammen med Wellfare Tech og alliancen Musik og Sundhed. Her diskuterede man, hvordan man kan bruge musik i sundhedssystemet, bl.a. i forbindelse med behandlingen af demensramte.

For nogle år siden bragte vi her i AVM et interview med Jan Larsen i anledning af, at den danske audioindustri var inviteret af kollegerne i Kina til et samarbejde, der ikke alene omfattede udveksling af viden, men også kunne medføre ordrer i forbindelse med opførelsen af "The City of China's Audio Industri".

Jan Larsens interesse for lyd var også på det rent musikalske plan, idet han havde mange års erfaring som trommeslager og pianist, bl.a. som medlem af rockbandet Flynuts.

Og så var han et familiemenneske...

Gå tilbage


Jan Larsen var en af de meget markante og samarbejdsskabende profiler i den danske audioverden. Han blev 53 år.
Klik for større billede

Læs også
- Jan Larsen og kineserne
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+