Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Virksomhedshandel
August 2018
Mediatec overtager
FilmGear Showcare
Mediatec Denmark overtager FilmGear Showcare, som leverer lyd-, lys- og display-løsninger til live events. Både udstyr og ansatte følger med over i det nye selskab.

Siden starten for 22 år siden har FilmGear Rental udviklet sig til at være en førende leverandør af filmudstyr til professionel filmproduktion. Selskabet har afdelinger i København, Århus og på Fyn, samt Ystad og Nordnorge, og det råder over mere end 5000 kvadratmeter studier, lager og faciliteter.

– Vi startede Showcare-afdelingen for seks år siden med det formål at forny markedet for live events, siger FilmGears chef Ole Bendixen. – Og det er i høj grad lykkedes, for vi har bl.a. gjort store videoskærme til en vigtig del af showet.

– Vi har jo bevist Showcares eksistensberettigelse på markedet for live events, for ellers havde vi nok ikke fået tilbudet om overtagelse. Og det er vigtigt for os, at vores Showcare team nu får et solidt fundament at arbejde fra, understreger Ole Bendixen.

FilmGear bliver halveret

FilmGear Showcare omfatter ca. halvdelen af aktiviteterne og medarbejderne i FilmGear gruppen, som indtil frasalget havde ca. 40 medarbejdere.

Mediatec Denmark er ejet af Mediatec Solutions, som har leveret display-, lys-, lyd-, IT- og video-løsninger til virksomheder og underholdnigsindustri i 30 år, og som i dag har afdelinger i Sverige, Norge, Spanien, Australien og nu også i Danmark.

Mediatec Solutions er ejet af amerikanske NEP, hvis mere end 3.000 ansatte har arbejdet med produktioner i over 85 lande fordelt på alle syv kontinenter. NEP har sit hovedkontor i USA, og har kontorer i 24 lande.

Gå tilbage


Mediatec Denmark har overtaget vores Showcare-afdeling for løsninger til live events, siger FilmGears Ole Bendixen. – Men vi har naturligvis stadig vores hovedforretning, FilmGear Rental, som udlejer udstyr og studiekapacitet til filmbranchen i Danmark og Sydsverige.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+