Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

HP mini workstation
August 2018
Computeren er
kun 6 cm høj
HP er på vej med en ny serie Z2 arbejdsstationer, der er kraftigere end normale computere. Priserne starter under 6.000 kroner, og det er dermed verdens kraftigste i prisklassen.

Den nye serie Z workstations består af fire modeller, målrettet mod professionelle brugere som arkitekter, animatorer, designere, undervisere etc.

Serien består af HP Z2 Mini og HP Z2 Small Form Factor, der begge har et kompakt, minimalistisk design, samt HP EliteDesk 800 Workstation Edition og HP Z2 Tower. De er alle udstyret med markedets eneste selvhelende BIOS, der beskytter mod den voksende malwaretrussel. Brugere får også adgang til HP endpoint security controller, HP Sure Start Gen4 og HP Sure Run, der holder kritiske processer og programmer kørende, selv hvis malware forsøger at lukke dem ned.

Professionelle krav

– Feedbacken fra kreative udviklere og designere er, at de savner PC'er med højere ydeevne, siger Philip Flindt Drost, produktchef for Commercial Desktops og Workstation i HP Danmark. – Ved at kombinere kraftig grafisk ydelse med fleksible konfigurationsmuligheder og indbygget sikkerhed i de nye desktop workstations har vi udviklet en produktserie, der hjælper denne gruppe af brugere med at styrke deres produktivitet og løse nye, kreative arbejdsopgaver.

HP Z2 Mini G4 Workstation er en kraftig, men samtidigt kompakt mini workstation med en højde på knap 6 centimeter og en samlet volumen på kun 2,7 liter. Den har dobbelt så megen grafisk ydeevne som den tidligere version, samtidig med at den næsten er lydløs. Størrelsen betyder, at den nemt kan placeres på undersiden af skrivebordet, bag skærmen eller i et rackkabinet. Det er f.eks. muligt at få plads til hele 56 HP Z2 Mini Workstations i et standard 42U rack med tilbehør fra HP.

Pris og lancering

 • HP Z2 Mini Workstation forventes at komme på markedet i august til priser fra 5799 kr.
 • HP Z2 Small Form Factor Workstation forventes at komme på markedet i august til priser fra 5699 kr.
 • HP Z2 Tower Workstation forventes at komme på markedet i august til priser fra 5899 kr.
 • HP EliteDesk 800 Workstation Edition er allerede på markedet. Priser fra 5299 kr.

  Gå tilbage


 • Den mest kompakte model i den nye HP Z2-serie er kun 6 cm høj. Den kan derfor monteres på undersiden af skrivebordet. Men den har alligevel masser af computerkraft – f.eks. til at drive to computerskærme.
  Klik for større billede

  HP er på vej med fire ny Z2 computere, som giver ekstra computerkraft til prisen. Målgruppen er professionelle brugere som arkitekter, animatorer, designere, undervisere etc.
  Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+