Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Digitale oplevelsesrum
Juli 2018
Erhvervslivet skal
have 4K-skærme
or at øge forståelsen for digitaliseringens muligheder har man åbnet SAP Experience Center, som fylder hele femtesalen af SAP's domicil i Københavns Nordhavn.

SAP er en international virksomhed, der udvikler virksomhedssoftware til både større og mindre virksomheder fra flere brancher. De nye digitale oplevelsesrum er bygget for at give et indblik i, hvordan SAP har udviklet sig i takt med den digitale udvikling. Rummene er indrettet med lys, lyd og touchfølsomme skærme.

Wow-oplevelser

Kernen i SAP Experience Center er de mange skærme, der er strategisk placeret i de forskellige rum med hver deres tema og formål. Derfor har AV-virksomheden Informationsteknik været sparringspartnere igennem hele projektet.

– Fordi vi var med helt fra starten har vi kunnet vejlede designere og arkitekter om de tekniske muligheder, som kunne være med til at opfylde deres visioner, fortæller Jens Thulstrup, direktør hos Informationsteknik A/S.

Blandt de mere teknisk krævende installationer fremhæver han oplevelsescentrets lounge, hvor der er opsat en touchskærm på cirka fem meter i bredden, sammensat af i alt otte 55-tommers skærme.

Installationerne hos SAP består af 4K-skærme. Skærme, lys og gardiner betjenes af et Creston-system ved hjælp af touchpaneler.

Gå tilbage


For at øge forståelsen for, hvad digitaliseringen kan bruges til, har SAP åbnet SAP Experience Center, der fylder hele femtesalen af virksomhedens domicil i Københavns Nordhavn. Skærme og installationer giver besøgende mulighed for fysisk at afprøve og opleve SAP"s teknologier
Klik for større billede

– Vi var med helt fra starten af projektet, og vi har derfor kunnet arbejde tæt sammen med designere og arkitekter og fortælle dem om de tekniske muligheder, som kunne bruges til at opfylde deres visioner, siger Jens Thulstrup, direktør hos Informationsteknik
Klik for større billede

– Gæsterne kan selv trykke sig igennem forskellige processer og programmer, siger chefen for SAP Experience Center, Thomas Madsen. – Derved bliver digitaliseringen mere konkret og forståelig for de besøgende.
Klik for større billede

Fakta om SAP

SAP blev grundlagt i 1972 i Tyskland.

I dag hjælper SAP virksomheder af alle størrelser og i alle brancher med bedre forretningsstyring, baseret på virksomhedssoftware.

SAP har flere end 388.000 kunder i 188 lande og beskæftiger i alt 91.000 medarbejdere. I Danmark har SAP hovedkontor i Københavns Nordhavn.

Informationsteknik

Informationsteknik er en førende leverandør af professionelle AV-løsninger på det skandinaviske marked.

Virksomheden blev grundlagt i 1973 af fire ingeniørstuderende fra Danmarks Tekniske Universitet. I dag har Informationsteknik 40 medarbejdere, som arbejder fra kontorer i Århus og København.

Informationsteknik samarbejder med internationale aktører på området og ejer en del af Informationsteknik.SE i Sverige.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+