Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Convention 2018
Juli 2018
Priskomiteen er blevet verdensomspændende
European Imaging and Sound Association startede i 1982 som en priskomite bestående af redaktørerne fra fem europæiske fotoblade, som udnævnte årets kamera. Siden da et det vokset til en verdensomspændende organisation, som kårer årets bedste produkter indenfor foto, audio, video, in-car devices og mobile electronics.


Knud Søndergaard

EISA er i fuld gang med at overveje, hvad E'et i navnet skal stå for. Årsagen er, at EISA ikke længere er en ren europæisk organisation.

En ny ledelse har nemlig satset offensivt på at skabe nyt liv i den godt 35 år gamle institution, og det er bl.a. sket ved at optage medlemmer fra andre kontinenter. Så i virkeligheden burde EISA måske omdøbes til WISA – World Imaging and Sound Association!

De nye EISA-medlemmer er det noget langhårede og meget seriøse amerikanske magasin Stereophile, samt ligeledes amerikanske Sound & Vision, canadiske Soundstage HiFi, australske InCar og japanske Audio Net. Det indiske kontinent er heller ikke længere en hvid plet på EISAs verdenskort, og det markedsledende Smart Photography (engelsk er stadig et hovedsprog i det, der var Imperiets Juvel), indgår nu i EISAs Photo-ekspertgruppe.

Resultatet er at EISA nu omfatter 53 specialmagasiner fra 25 lande, og tallene kan ventes at vokse i en nær fremtid, for flere andre publikationer har meldt sig som interesserede i at blive "prospects".

Imponerende opbakning

I år deltog ikke mindre end 33 fabrikater indenfor foto, audio, video, in-car devices og mobile electronics, da man inviterede til EISA Global Press Convention i belgiske Antwerpen. Her præsenterede fabrikkerne deres hotteste nyheder og bud på kandidater til EISA Awards 2018-2019.

Det drejer sig i alfabetisk rækkefølge om: AKG, Boston, Canon, Classe, Dali, Definitive, Denon, ELAC, Focal, Hangar 18/NOA, Harman, Heos, HMD Mobile/Nokia, Honor, iFi Audio, JBL, KEF, LGE/Meridian, Marantz, Micromega, Naim, Panasonic, Philips, Pioneer, Polk, Primare, Pro-Ject, Sigma, Sony (Photo), SVS, Tamron, TCL og Yamaha.

EISA-vinderne
offentliggøres til august

Siden konferencen i Antwerpen har EISA-medlemmerne arbejdet på højtryk for at teste de mange nye og ofte epokegørende produkter. Dette munder ud i en stribe jurymøder, og i midten af august er man så klar til at offentliggøre vinderne af EISA Awards 2018-2019. Priserne overrækkes ved en ceremoni på Berlins Kempinski Bristol-hotel på IFA-udstillingens officielle åbningsdag den 31. august.


Gå tilbage


Igen i år blev EISA Global Press Convention afholdt i den belgiske by Antwerpen. Bladet Datatid TechLife og dets fagjournalist Knud Søndergaard er eksklusivt dansk medlem af EISA.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+