Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

EISA Convention 2018
Juli 2018
Masser af store
og små nyheder
Knud Søndergaaard fra bladet Datatid TechLife repræsenterede Danmark, da der for nylig blev holdt EISA Convention i den belgiske by Antverpen. Her giver han et hurtigt overblik over en stribe store og ikke helt så store nyheder.


Knud Søndergaard

 • LG har udviklet en ny generation af OLED-paneler, droppet samarbejdet med Harman og fundet en ny audiopartner i Meridian. Fordelen ved OLED er, at det er den enkelte pixel som lyser, og der derfor ikke er brug for baglys, vilket giver bedre sortgengivelse.
 • Marantz lancerer en ny 8006-serie bestående af en netværksafspiller og en integreret forstærker.
 • Harman dropper 43 cm-komponenter og passive højttalere.
 • "Chromecast built-in" er det nye sort på stadig flere audio- og videoenheder.
 • Dali har brugt 35.000 timer over fire år på udvikling af nye aktive højttalere og en central hub. Systemet hedder Callisto, og lyden overføres trådløst i 24-bit hi-res kvalitet.
 • Kroatiske NOA har udviklet en N7-smartphone med tre 16 MP-kameraer, hvoraf de to på bagsiden kan kombineres og levere billeder med op til 80 MP-opløsning.

  Gå tilbage


 • Tidløst design: Sådan har Marantz set ud i årevis, men indvendigt er der store fornyelser. Afspilleren kan spille meget andet end cd"er og den er også et avanceret netværksprodukt.
  Klik for større billede

  Fordelen ved OLED-skærmen er, at det er den enkelte pixel som lyser. Der er derfor ikke brug for baglys, og det giver bedre en sortgengivelse.
  Klik for større billede

  Callisto-serien fra danske Dali er aktive hifi-højttalere, hvor forbindelsen ud til dem er trådløs og i hi-res kvalitet.
  Klik for større billede

  > Webmaster

  > Support
  > Privacy
  > Cookies
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
  Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+