Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Antennekaravane på sommertour
Juli 2018
Sommerfesterne får
ekstra mobildækning
Festivalsæsonen sætter ekstra pres på mobilnettet på de marker og i de skove, hvor danskerne samles til fest, folkemøder, spejderlejre og musik. Derfor rykker Telia ud med ekstra mobilmaster til hele 34 events, mens det "almindelige" mobilnet opjusteres ved over 100 begivenheder.

Når mere end 100.000 mennesker på eksempelvis Roskilde Festival skal finde hinanden, dele billeder og videoer samt tjekke nyheder og musikprogrammet, så kræver det god mobildækning og rigelig kapacitet på nettet.

Derfor kører Telias mobile udrykningshold ud til landets største festivaler, byfester, folkemøder og meget andet for at sikre, at den digitale infrastruktur er i top. Da Dyrskuepladsen i Roskilde eksempelvis åbnede for festivalpublikummet, havde Telia stillet fire ekstra antennemaster op.

Permanent opgradering

– I og omkring Dyrskuepladsen har vi faktisk opgraderet vores permanente mobildækning de senere år, så der i forvejen er rigtig fin dækning, siger Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog. – Vi har nemlig 11 stationære mobilmaster, som dækker festivalpladsen, campingområdet og adgangsvejen til og fra festivalen. Så selvom der kommer et voldsomt rykind af mennesker, er det faktisk ikke i Roskilde, at vi stiller med flest ekstra mobilmaster i år.

Topscoreren i 2018 er Smukfest i Skanderborg, hvor Telia opstiller hele fem ekstra mobilmaster. Det skyldes, at Smukfest foregår ude i en bøgeskov, hvilket stiller særlige krav til mobildækningen.

Gå tilbage


Telia optimerer mobildækningen til over 100 arrangementer landet over. 34 steder suppleres med midlertidige master
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+