Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Jobskifte
Juni 2018
Ny salgschef
hos Medietek
Mads Skov Iversen, mangeårig salgsmedarbejder i AV-branchen, er startet som salgschef hos MedieTek A/S. Det første højdepunkt i karrieren var for 35 år siden, da han leverede produktionsudstyret til landets første TV-station udenfor DR's regi.

Medietek har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning, systemdesign, uddannelse og support til TV- og filmbranchen. Disse aktiviteter blev i 2003 udvidet med salg og distribution af udstyr. Og de seneste år har firmaets grundlægger, Søren Petersen, desuden udvidet aktiviteterne kraftigt i først og fremmest Tyskland og Tyrkiet. Derfor blev der brug for en erfaren medarbejder, som kan varetage salg og service i det danske kontor i Viby ved Århus.

Det job har Mads Skov Iversen nu overtaget.

35 år i AV-branchen

Mads Skov Iversen er 60 år, og han startede egentlig i Silkeborg som fotoekspedient med speciale i smalfilmudstyr. Men i 1982 blev han ansat hos firmaet Photo-AV Engros, og kort tid efter kom han til at levere broadcastudstyret til Østjysk Avis-TV, hvor journalister fra de lokale aviser skulle producere lokal-TV til 6.000 husstande i en forsøgsperiode på et halvt år. Det var landets første TV-station udenfor DR.

Senere kom han også til at arbejde for bl.a. Visual VF og VideoGraphic. De seneste mange år har han arbejdet for Avit Systems A/S med salg og rådgivning til primært live-, medie- og TV-produktion – med kunder som DR, TV2, TV2's regioner, lokal-TV, AV-producenter og erhvervsvirksomheder.

I 2016 blev Avit Systems sammenlagt med norske Video4 og fik navnet Mediability. I sommeren 2017 blev den jyske afdeling solgt til Lytzen IT – og Mads Skov Iversen har nu skiftet job og er startet som salgschef hos Medietek.

Gå tilbage


Mads Skov Iversen startede den 7. maj 2018 som salgschef i Medieteks danske kontor i Viby ved Århus. Medietek har også kontorer i Tyskland og Tyrkiet.
Klik for større billede

Læs også
- Salgskorpsets gentleman
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+