Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ritzau Fokus
Maj 2018
Ny videotjeneste
om kendte og kultur
Ritzaus Bureau har adgang til både kendte personer og begivenheder i kulturlivet. Og da videoindhold efterspørges af kunderne, så lancerer man nu en tjeneste, hvor kulturredaktionen producerer videointerviews og reportager.

– Levende billeder kan noget helt særligt, og vi ved, at video tiltrækker læserne, siger Ritzaus chef for kulturtjenesten, Eva Maria Brandi. – Derfor laver vi interviews med danske kulturpersonligheder og er med ved store arrangementer og prisuddelinger i både ind- og udland. Og det skal vi selvfølgelig udnytte til at give vores kunder det, de efterspørger.

Planen er at producere videoindslag hver uge med kendte danskere og fra danske kulturbegivenheder. I det omfang det er muligt, vil der også blive produceret video fra internationale begivenheder som for eksempel filmfestivalen i Cannes, Oscar uddelingen og Eurovision.

– Som nyhedsbureau vil vi gerne stå stærkere på video. Det udbygger vi nu til også at omfatte kultur, hvilket vi ser et fint kommercielt potentiale i, siger Anders Lind Jørgensen, administrerende direktør i Ritzau Fokus.

Videoindslagene er typisk på et til tre minutter og kan publiceres direkte eller bruges som råmateriale til egne indslag. Indslagene vil også i langt de fleste tilfælde følge kulturtjenesten på tekst, så begge indholdstyper kan spille sammen.

Videoindslagene distribueres via Ritzaus Videoweb, hvor man både kan få overblik over udbuddet og downloade indslag.

Ritzau Fokus er Ritzaus Bureaus datterselskab, der beskæftiger sig med kulturjournalistik, radionyheder og forbrugerstof.

Gå tilbage


Ritzau Fokus vil nu tilbyde videoindslag med interviews med kendte og reportager fra kulturbegivenheder i ind- og udland. Det er planen, at kunderne skal kunne få nyt stof på ugebasis.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+