Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Direktør afskediget
Maj 2018
DR retter ind...
Rygterne vil vide, at der er et alt for stort mellemlag af ledere i DR, og noget er der nok om snakken. I hvert fald er de to direktørstillinger med ansvar for de administrative områder nu reduceret til én.

Som indledning til den forestående tilpasning af DR er det besluttet, at der fremover kun skal være én direktør med ansvar for administrative områder. Derfor nedlægges stillingen som direktør for området Rådgivning, Strategi og Kommunikation, i daglig tale RSK.

Det betyder, at Caroline Reiler, der har været RSK-direktør siden 2014, nu stopper i DR.

Sangen fra de varme lande

Ved både ansættelser og afskedigelser er det kutyme, at begge parter roser hinanden til skyerne, og det gælder også i Caroline Reilers tilfælde:

– I min tid i DR har Caroline været en af mine allertætteste medarbejdere, siger generaldirektør Maria Rørbye Rønn. – Jeg sætter hendes store integritet og dybe indsigt højt og vil gerne sige tak for et fantastisk samarbejde, en kæmpe indsats og flotte resultater. Jeg kommer virkelig til at savne Caroline både på det personlige og faglige plan og ønsker hende alt det bedste på den videre færd.

– DR er en fantastisk arbejdsplads, og det har været et stort privilegium at være med til den transformation, der er sket over de senere år, siger Caroline Reiler. – Der er dygtige og passionerede mennesker over hele linjen, og dem kommer jeg til at savne.

Caroline Reiler er uddannet jurist. Hun kom til DR i 1999 og blev direktør i 2011. Siden 2014 med ansvar for blandt andet HR, jura, medieforskning, kommunikation, politik, strategi og sekretariat.

Gå tilbage


Caroline Reiler stopper som direktør for DR Rådgivning, Strategi og Kommunikation (foto Bjarne Bergius Hermansen.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+