Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ny TV 2-redaktør
April 2018
Hun får ansvar for
events og Go-magasiner
Den 1. juli tiltræder Henriette Ladegaard-Pedersen som TV 2's nye programredaktør med ansvar for tværgående events samt for "Go' morgen Danmark" og "Go' aften Danmark".

Henriette Ladegaard-Pedersen (49) kommer til TV 2 fra stillingen som ledende redaktionschef i DR Kultur, og hun har tidligere været redaktionschef på "19direkte" i Aarhus, redaktionsleder på "Aftenshowet" og indholdsproducent og konstitueret chef for DR Event.

Henriette Ladegaard er journalist- og kommunikationsuddannet fra Roskilde Universitet (RUC). Hun var journalistpraktikant på TV Øst og arbejdede efterfølgende også på regionalstationen som reporter, vært og redaktør – bl.a. i en periode, hvor TV Øst satte særligt fokus på storytelling.

Henriette Ladegaard har været i DR siden 2003, hvor hun – foruden magasinprogrammer, events og kultur – har arbejdet med programkoncepter, programudvikling og værtstræning, samt været driver på digitaliseringen hos DR Kultur.

Gå tilbage


– Jeg brænder for det stærke, danske indhold, der gør en forskel for tv-seere og for brugere af digitale medier, siger Henriette Ladegaard-Pedersen. – På TV 2 får jeg desuden mulighed for at programudvikle sammen med det danske produktionsmiljø, hvor der er så mange dygtige mennesker, som jeg glæder mig til at samarbejde med.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+