Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

AV-løsning i den gamle postgård
April 2018
Momondo kæmper
med dagslyset
Rejsevirksomheden Momondo har flyttet sit hovedkvarter til den gamle postgård i det centrale København. Virksomhedens mødelokale er det nu overdækkede gårdareal mellem bygningens fire længer, og det har krævet en ekstra kraftig AV-løsning.

I forbindelse med flytningen til den gamle postgård ønskede Momondo at etablere en AV-løsning, der gør det muligt at vise præsentationer for store forsamlinger i den overdækkede rektangulære gård. Det krævede en kraftig laserprojektor og et stort centreret lærred, så der kunne projiceres på tværs af lokalet.

Løsningen fra AV-Huset blev en Panasonic PT-RZ970 laserprojektor med em lysstyrke på 9.400 lumen i kombination med et lærred, der kører automatisk ned, når man vælger præsentationsfunktionen på betjeningspanelet. Ud over den kraftige lysstyrke har projektoren en lampelevetid på 20.000 timer, hvilket gør driftsomkostningerne minimale.

Når lokalet er fyldt helt op, anvendes desuden to 75 tommer Panasonic skærme, monteret i motoriserede hejs med hjul, så de kan løftes op i den rigtige højde.

Den historiske postgård

Da den gamle postgård i hjertet af København skulle totalrenoveres fra posthus til kontorejendom, strømmede det til med nye lejere. Det er PFA Pension, der med en check på 400 millioner kroner har købt det historiske postkompleks på Købmagergade, og de godt 16.000 kontorkvadratmeter er hurtigt blevet udsolgt.

Hovedlejerne tæller som nævnt Momondo, der står bag en af Danmarks mest benyttede rejsesøgemaskiner. I forbindelse med indflytningen blev det gamle gårdmiljø blev omdannet til en moderne kantine. AV-løsningen blev etableret i samarbejde med AV-Huset A/S og Panasonic.

Gå tilbage


Da rejsevirksomheden Momondo fyttede ind i Københavns tidligere postgård, blev det gamle gårdmiljø blev omdannet til en moderne kantine, og en ny AV-løsning blev etableret i samarbejde med AV-Huset og Panasonic.
Klik for større billede

Den overdækkede gård krævede en ekstra kraftig projektor. Løsningen fra AV-Huset blev en Panasonic PT-RZ970 laserprojektor med em lysstyrke på 9.400 lumen.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+