Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Årsregnskab
Marts 2018
Historisk godt
TV 2-resultat
TV 2 nåede i 2017 et resultat før finansielle poster og skat på 305 mio kroner. Tallet dækker over både digital vækst og stigende seerandel.

TV 2s bestyrelse har godkendt årsregnskabet for 2017 for TV 2 Danmark A/S. Resultatet før finansielle poster og skat (EBIT) er 305 mio. kr. mod 135 mio. kr. i 2016. Stigningen skyldes både højere omsætning og lavere indholdsomkostninger – især til sport.

Omsætningen i 2017 er 2.790 mio kroner, hvilket er en stigning på fire procent i forhold til 2016. Reklameomsætningen er steget med to procent, mens abonnementsomsætningen er vokset med seks procent. Seerandelen til TV 2-familien er sidste år vokset med 0,2 procentpoint til 37,9 procent.

– Det er et historisk godt resultat, som vi er stolte af, siger administrerende direktør Merete Eldrup. – Seerne og brugerne har kvitteret for det danske indhold, som vi tilbyder på tværs af TV 2s kanaler og digitale platforme. Samtidig er samfundsøkonomien, reklamemarkedet og tv-seningen i 2017 gået samme gode vej for TV 2.

Se TV 2s årsrapport her.

Gå tilbage


– Det er et historisk godt resultat, som vi er stolte af, siger TV 2"s administrerende direktør Merete Eldrup (foto Miklos Szabo / TV 2).
Klik for større billede

– For nøjagtigt 10 år siden stod TV 2 i store økonomiske vanskeligheder, siger bestyrelsesformand Lars Liebst. – Siden da er virksomheden fundamentalt rettet op og leverer nu flotte resultater i et omskifteligt marked, hvor nye medievaner og international konkurrence er grundlæggende vilkår (foto Heidi Lundsgaard / TV 2).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+