Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

National Geographic
Januar 2018
Freeman afdækker
verdenskulturen
National Geographics seere kan se frem til den nye tv-serie "Vores verden med Morgan Freeman". Serien bygger videre på Freeman-serien "Vores guddommelige verden", og den stiller skarpt på de essentielle kræfter, der forener os.

I en tid hvor internationale konflikter driver de forskellige kulturer længere fra hinanden, er det overordnede mål for serien "Vores verden" at afdække de fundamentale kræfter, der bringer mennesker og vores samfund tættere sammen, samt at sætte fokus på vores fælles menneskelighed.

Serien består af seks afsnit af hver en times varighed. Hvert afsnit behandler et emne: "Kærlighed", "sammenhold", "dem og os", "fred" samt "oprør" og "frihed".

– Jeg tager seerne med på en global rejse hvor vi udforsker, hvordan helt fundamentale kræfter som eksempelvis kærlighed har formet den menneskelige kultur rundt omkring i verden. Målet er at afdække, hvor de kræfter vil føre os hen i fremtiden, siger Morgan Freeman.

Serien er produceret af Revelations Entertainment, der også producerede "Vores guddommelige verden med Morgan Freeman" for National Geographic. Revelations Entertainment er stiftet af Morgan Freeman og Lori McCreary.

"Vores verden med Morgan Freeman" får premiere 14. januar kl. 21.00 på National Geographic.

Gå tilbage


Morgan Freeman er hovedpersonen i den nye tv-serie "Vores verden", som kan ses på National Geographic fra den 14. januar (foto National Geographic).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php