Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Flyttemeddelelse
Januar 2018
Medietek flytter
væk fra havnen
Efter 15 år i Filmby Aarhus er Medietek flyttet til "egen adresse" i forstaden Viby sydvest for Aarhus. Medietek forhandler en række kendte mærkevarer – bl.a. Panasonic, Schneider, Fujinon, Aja og Grass Valley Edius.

– Efter 15 år i Filmby Aarhus er det nu tid til forandring, siger Søren Petersen fra Medietek. – Vi har igennem årene udviklet vores virksomhed i en retning der skaber nye og andre behov end da vi flyttede ind i Filmbyen. Derfor skifter vi adresse til Rudolfgårdsvej 1A i Viby med virkning fra 15. januar 2018.

Produktsalg og prosalg

Medietek blev etableret i 1991. Det er en dansk virksomhed. Men markedsudviklingen har ført til, at man i dag også har afdelinger i Tyskland og Tyrkiet.

I den danske del af forretningen koncentrerer man sig om to hovedområder, nemlig produktsalg og prosalg.

Produktsalget foregår enten via webshoppen www.medietek.eu eller ved at maile eller ringe og bestille det man skal bruge. Prosalget omfatter rådgivning og vejledning i valget af den rigtige løsning. Det sidste kan omfatte alt fra projektering til udførelse inkl. budgetstyring. På den måde kan Medietek komme til at fungere som teknisk sparringspartner.

Flytningen medfører, at Medietek ikke længere har et stort showroom. Men produktløsningerne kan nu demonstreres på flere "mindre" adresser, eller hos kunden selv.

Gå tilbage


– Vi har igennem årene udviklet vores virksomhed i en retning der skaber nye og andre behov end da vi flyttede ind i Filmbyen, siger Søren Petersen. Han startede Medietek som en konsulentvirksomhed tilbage i 1991.
Klik for større billede

Den 15. januar flytter Medietek fra Filmbyen ved Aarhus havn til Viby, der er en forstad sydvest for byen.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php