Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Vagtskifte
December 2017
TV 2 klar til at
overtage "X Factor"
Når "X Factor" til foråret er rullet over skærmen for sidste gang på DR1, står TV 2 klar til at videreføre det populære underholdningsformat – efter aftale med med Blu og Freemantle Media. Første program i TV 2-regi sendes i starten af 2019.

– "X Factor" er Danmarks største underholdningsformat, og på den måde passer det fint ind i vores i forvejen stærke underholdningsportefølje, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard. – Vi ønsker at samle danskerne om fælles oplevelser, og dansk kvalitetsindhold er rygraden i vores tilgang, der i høj grad er baseret på de store underholdningsformater. De kan nemlig samle folk på tværs af aldersgrupper og geografi.

– "X Factor" føjer sig derfor fint til "Vild med dans", "Voice Junior" og "Danmark har talent".

Også hos produktionsselskabet Blu ser man frem til samarbejdet:

– Vi har produceret "X Factor" siden formatet kom til Danmark, siger Blus adm. direktør Anne Brostrøm, – og det glæder os derfor, at TV 2 har valgt at fortsætte successen.

Den overordnede planlægning

Med kontrakten på plads skal TV 2 nu i gang med den overordnede planlægning og forberedelserne, der skal skabe et brag af en første sæson på TV 2.

– Vi regner med at vi kan lave "X Factor", så formatet har vitalitet til mange sæsoner endnu, siger Lotte Lindegaard. – Vi skal selvfølgelig finde vores måde at gøre det på, og vi går nu i gang med at se på alle detaljer omkring dommere og vært etc.

– I mellemtiden skal DR naturligvis lige sende deres sidste sæson, slutter Lotte Lindegaard.

Gå tilbage


– Vi glæder os til at kaste os over "X Factor" med friske kræfter, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard (foto Miklos Szabo / TV 2).
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php