Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ny SKI-leverandør
December 2017
AV-udstyr til
stat og kommuner
Informationsteknik A/S er godkendt som SKI-leverandør og skal de kommende år levere AV-udstyr til det offentlige. Rammeaftalen har en vurderet værdi på omkring 300 millioner kroner, hvor Informationsteknik har ambitioner om at erobre en stor del af aftalen.

SKI står for Statens og Kommunernes Indkøbsservice, og det er en organisation, der skaber gunstige aftaler i forbindelse med indkøb af udstyr. F.eks. har "SKI 50.70 AV-udstyr" netop været i udbud, og her blev Informationsteknik den nye dreng i klassen sammen med to andre leverandører af AV-udstyr.

Informationsteknik er en af Danmarks største indenfor professionelle AV-løsninger, videoovervågning samt IT-infrastruktur. AV-rammeaftalen har en vurderet værdi på omkring 300 millioner kroner for hele aftaleperioden og omfatter bl.a. interaktive tavler og projektorer, skærme, videokonferenceudstyr, mikrofoner og andre AV-løsninger.

Den rigtige strategi

Hos Informationsteknik ser administrerende direktør Fritz Andersen godkendelsen som en indikator for, at virksomhedens kundestrategi er rigtig.

– Vi tilbyder et bredt produktsortiment indenfor såvel det obligatoriske som det frivillige sortiment – og ikke mindst til konkurrencedygtige priser. Kombinationen gør det lettere for offentlige organisationer og institutioner at få markedets bedste udstyr og løsninger til attraktive priser, siger Fritz Andersen.

Kort om rammeaftalen

Rammeaftalen træder i kraft 1. januar 2018 og indgår i Statens Indkøbsprogram. Aftalen dækker derfor både statslige og kommunale institutioners behov for indkøb af AV-udstyr til såvel skoleområdet som administration.

Informationsteknik er kommet på aftalen i et konsortium med SIS A/S, og sammen skal de være med til at bringe det offentlige helt i front på AV-løsninger.

Gå tilbage


Informationsteknik er godkendt som SKI-leverandør og skal de kommende år levere AV-udstyr til det offentlige. Rammeaftalen "SKI 50.70 AV-udstyr" har en vurderet værdi på omkring 300 millioner kroner, hvoraf Informationsteknik har ambitioner om at erobre en stor del.
Klik for større billede

Vi ser frem til at bidrage med stærke AV-løsninger til den offentlige sektor, siger Informationstekniks adm. dir., Fritz Andersen om SKI-aftalen, hvor kun tre leverandører nu skal kæmpe om AV-ordrerne.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php