Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

ProAV
December 2017
Juhuu – vi skifter navn!
Jubelen vil tilsyneladende ingen ende tage på bladet Monitor, som nu har skiftet navn til ProAV Magasinet. Men bag navneskiftet gemmer der sig også en række stridigheder og uoverenstemmelser af juridisk art, der har ophobet sig op over en årrække med det svenske Monitor blad.


Finn Nesgaard

Det var i 2006, at Kim Odderskjær Hansen gik sammen med svenske Monitor for at starte et tilsvarende blad her i Danmark. Men samarbejdet blev fyldt af konflikter, og de førte til det endelige brud sidste år – med juridiske slagsmål om svenskernes rettighedskrav til følge. Dette er baggrunden for, at Kim Hansen nu har opgivet at bruge navnet Monitor.

Den officielle forklaring

"Danmark er på andre kanaler end resten af Norden er tunet til, og det kanalspænd bliver kun større." står der i bladets decembernummer som forklaring på navneskiftet fra Monitor til ProAV Magasinet, og beslutningen uddybes med at "når samarbejdet betyder, at vi er hæmmede I forhold til at tage de initiativer, som vi kan høre, at branchen længes efter, så begynder prisen at blive for høj for bare at hedde Monitor."

ProAV-navnet kommer også til at gælde Kim Hansens brancheudstillinger, der er årsag til en del af konflikterne med svenskerne. Udstillingerne vil fremover hedde ProAV Expo og ProAVent.

Gå tilbage


Lederartiklen i bladets decembernummer er fuld af begejstring over navneskiftet fra Monitor til ProAV.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php