Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Visuel sportsbegivenhed
November 2017
50 projektorer
"malede" Budas facade
Ved åbningsceremonien i forbindelse med den 17. FINA World Aquatics Championships i Budapest præsterede Panasonic sin hidtil største projektion på en bygningsfacade.

Over 3000 sportsfolk fra mere end 180 lande mødtes for at konkurrere i FINA World Aquatics Championships, hvilket gjorde det til en af verdens største sportsbegivenheder – og den største i Ungarn nogensinde.

Men Panasonic slog også sin egen rekord.

– Det var vores hidtil største mapping-projekt, står der i fabrikkens nyhedsbrev, – for det krævede 50 PT-RZ31Ks projektorer at billeddække Buda slottets facade, som måler 300 meter i bredden og 30 meter i højden.

– Facadeprojektet blev skabt i samarbejde med showdesignerne hos eca2, og vi var naturligvis glade for at realisere deres budskab "Tænk visuelt". Projektet omfattede projektion fra 10 positioner, 41 tons stilladser og et hold på 50 teknikere og kreative Panasonic eksperter.

Se youtube-videoen om projektet her.

Gå tilbage


Det krævede 50 Panasonic PT-RZ31K projektorer, 41 tons stilladser og et hold på 50 teknikere at gøre Buda slottets facaden til en kreativ projektionsplevelse.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php