Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

National Geographic
Oktober 2017
Mikael Salomon
står bag ny storserie
Danske Mikael Salomon har instrueret tre afsnit af og er executive producer på National Geographics nye internationale serie "The Long Road Home". Den bygger på New York Times bestselleren af samme navn, skrevet af Martha Raddatz.

Ingen soldat kæmper alene. Det står hurtigt klart i "The Long Road Home", der bygger på den sande historie om "Black Sunday" – den skæbnessvangre dag, hvor en gruppe amerikanske soldater fra det 1. kavaleri ved Fort Hood i USA faldt i baghold ved den irakiske by Sadr d. 4. april 2004.

Michael Kelly ("House of Cards," "Taboo") spiller rollen som Lt. Col. Gary Volesky, der netop har overtaget ansvaret for Sadr by kort før angrebet finder sted, mens Jason Ritterfra blandt andet" Parenthood" og "Girls", spiller rollen som kaptajn Troy Denomy, der leder en af redningsmissionerne. E.J. Bonilla spiller den strandede delingsfører Shane Aguero, mens Kate Bosworth spiller Gina Denomy, hustru til en af soldaterne og nybagt mor.

The Long Road Home er filmet på Fort Hood i USA og har premiere søndag den 5. november kl. 22.00 på National Geographic.

Gå tilbage


Se video:

Trailer: The Long Road Home

The Long Road Home er instrueret af Emmy-vinderen Phil Abraham ("Daredevil," "Mad Men," "Orange Is the New Black") og af danske Mikael Salomon, som også er executive producer. Serien får premiere på National Geographic den 5. november.
Klik for større billede

Historien bag "Black Sunday" er voldsom. Soldaterne var trætte og for de fleste af dem var det første dag på patrulje og kun fjerde dag af en årelang fredsbevarende mission i det man uofficielt kaldte "det sikreste sted i Irak".
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php