Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Sony Venice
September 2017
Første CineAlta kamera
med full-frame sensor
Sony Venice er det første digitale filmkamera med full-frame 24 x 36 mm sensor. Det er den næste generation i Sonys CineAlta kamerasystem.

Sony Venice blev lanceret den 6. september med events i Europa i Sonys Digital Motion Picture Centre i Pinewood Studios og i USA i Cary Grant Theater, Sony Pictures Studios. Ved begge events viste Sony optagelser, som er produceret med det nye kamera. Optagelserne var instrueret af Joseph Kosinski og optaget af Academy Award-vinderen, filmfotografen Claudio Miranda, ASC.

– Venice er resultatet af vores tætte samarbejde med filmskabere verden over, siger Sebastian Leske, der marketingchef for Cinematografi hos Sony Professional Solutions Europe. – Vi har ikke alene fokuseret på billedkvalitet, herunder gengivelse af naturlige hudtoner, men ville også skabe den bedst mulige brugervenlighed og funktionalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Objektivmuligheder

Kameraet kombinerer en nyudviklet 36 x 24 mm full frame-sensor med en bred vifte af objektiver, herunder anamorfiske, Super 35 mm og full frame PL-mount. Det giver optimale muligheder for at arbejde med afgrænset skarphedsdybde – såkaldt bokeh.

Kameraets objektivbajonet giver også mulighed for at bruge E-mount-objektiver – f.eks. til optagelser, der kræver mindre, lettere eller særlige typer objektiver. Man kan også vælge at beskære sensorudsnittet til Super 35 mm 4-perf.

Derudover vil fremtidige firmwareopgraderinger gøre det muligt at arbejde med 6 K-opløsning.

Farvestyring

Sony Venice kan arbejde med et kontrastomfang på 15 blændetrin, og dét i kombination med et nyt farvestyringssystem giver udvidede billedmuligheder i forbindelse med grading og postproduction.

Venice kan arbejde med Sonys 16-bit RAW/X-OCN og XAVC-workflows i kombination med den eksterne AXS-R7 recorder. Kameraet er naturligvis også kompatibelt med CineAlta-kameraernes nuværende og kommende tilbehørsprogram såsom DVF-EL200 Full HD OLED Viewfinder, den nævnte AXS-R7 recorder, AXS-CR1 og AR1 kortlæsere, samt AXS og SxS hukommelseskort.

Det er filmindustriens første kamera med et indbygget 8-trins ND-filtersystem, hvorved behovet for eksterne ND-filtre reduceres betragteligt. En 24 V strømindgang/udgang med Lemo-connector gør det muligt at bruge meget standard kameratilbehør

Licensmuligheder

Sony Venice sælges i en grundversion der kan udvides ved digitalt tilkøb af ekstra funktioner – f.eks. funktioner, der er brug for til den aktuelle produktion. De licenser kan tilkøbes på permanent, månedlig og ugentlig basis. Dette gælder f.eks. funktionerne 4K anamorfisk og full frame.

Sony Venice CineAlta forventes på markedet til februar 2018.

Gå tilbage


Sony Venice er den næste generation i fabrikkens CineAlta kameraserie til digital filmproduktion.
Klik for større billede

Kameraet udmærker sig ved at være udstyret med en full frame 24 x 36 mm billedsensor. Det kan bruges sammen med et bredt udvalg af objektiver, herunder anamorfiske, Super 35 mm og full frame PL-mount, samt Sonys særlige E-mount objektiver.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php