Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Se det på IFA 2017 i Berlin
September 2017
Philips TV med
Google Assistant
Med Google Assistant i Philips' Android TV bliver det nemt at finde indhold på Netflix og YouTube. Man kan også få vejrudsigten og seneste nyheder. Og så kan man styre Philips' Hue-lamper.

Det eneste brugeren skal gøre er at trykke på "mic"-knappen på fjernbetjeningen og stille et spørgsmål, hvorefter Google Assistant klarer resten.

Google Assistant bliver en del af Philips' Android TV, når de har modtaget en kommende software-opdatering til Android Nougat. Dette forventes at ske i løbet af efteråret. Hvis man ikke har en fjernbetjening med indbygget mikrofon til sit Philips TV, kan man i stedet bruge en almindelig smartphone via appen Android TV Remote fra Google.

Google Assistant vil i første omgang kun understøtte engelsk, men senere kommer et større antal sprog til. Forhåbentlig også dansk.

Philips' baggrundsbelysning

En ny AmbiSmart app til smartphones gør det nemt at interagere med Philips' Ambilight baggrundsbelysning. Man kan f.eks. ændre Ambilight-farverne eller de temaer, som er sat til TV'et. Brugerne kan tilmed selv designe temaer.

Med appen får man også "Virtual remote control", som gør det muligt at styre størstedelen af TV'ets funktioner via smartphonen. Appen frigives til Android smartphones i løbet af september og kort efter kommer en iOS-version.

AmbiSmart-appen fungerer med Philips' Ambilight TV fra i år, samt med fremtidige modeller.

Gå tilbage


Philips er i gang med at inkludere Google Assistant i fabrikkens Android TV. Der kommer også en AmbiSmart app, som gør det muligt at styre størstedelen af TV"ets funktioner via en almindelig smartphone.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php