Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Fagmanden taler
Maj 2017
Jeg er bitter
over Mette Bock
Torben Höyer-Andersen, pensioneret chef på TV-Ishøj, havde en uforglemmelig dag, da han overværede afvikling- og prøver af DR nyhederne kl. 17:50 og 18:30. Så meget mere bitter er han over vores kulturminister...

Jeg havde for nylig en uforglemmelig dag på DR.

Søren Diekelmann, tidligere elev/medarbejder og kollega på TV-Ishøj, havde inviteret mig til en rundvisning på DR Nyheder, hvor han er producer. Da DR lå i TV Byen i Gladsaxe arbejdede jeg selv, ved flere lejligheder, som freelancer. Og jeg kunne tydeligt mærke det generations- og hamskifte der er sket i DR.

Det digitale indtog har givet fantastiske muligheder, og jeg nød at overvære afvikling- og prøver af nyhederne kl. 17:50 og 18:30. Jeg lovede at holde hænderne i lommerne og tie stille.

Søren er en velholdt og respekteret medarbejder. Det var en fornøjelse at opleve ham holde det overordnede overblik og samtidig instruere en ny producer på posten. Godt gået. Det blev en meget velafviklet nyhedsudsendelse, og stemningen var rigtig god mellem alle involverede.

Da jeg kørte hjem fra DR-Byen, havde jeg en fantastisk positiv oplevelse med i rygsækken, men desværre krydret af en bitterhed over, at vor kulturminister Mette Bock i den grad ikke forstår, at gode udsendelser kræver gode medarbejdere i trygge rammer, og at DR er en medie og nyheds/kulturramme der skal passes.

Jeg er ikke i tvivl om at ledelse og medarbejdere er dygtige nok til at udvikle sig med rette omhu. Held og lykke med det. Tak for en god dag.

Torben Höyer-Andersen, pensioneret chef på TV-Ishøj

Gå tilbage


Torben Höyer-Andersen har haft et langt arbejdsliv i mediebranchen, senest som chef for TV-Ishøj. Da han for nylig overværede afviklingen af DR nyhederne blev han både opløftet og bitter...
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php