Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Videoredigering
Marts 2017
Du kan vinde 160.000 kroner
I anledning af Adobe Premieres nylige 25 års jubilæum arrangerer fabrikken en verdensomspændende konkurrence i videoredigering. Et dommerpanel bestående af Oscar-vindere og Kanye West-klippere skal udpege vinderne.

Det amerikanske popband Imagine Dragons' nyeste nummer "Believer" er på mindre end en måned blevet hørt mere end 50 millioner gange på musiktjenesten Spotify. Nu mangler hitsinglen en video, og derfor udskriver Adobe konkurrencen "Make the Cut", hvor videofolk fra hele verden kan kæmpe om at lave den bedste billedside til musikken. Vindervideoen vil blive set af millioner af mennesker, og desuden er der en pengepræmie på 160.000 kroner.

Deltagerne i konkurrencen skal bruge Adobe Premiere Pro til redigeringen. Til gengæld de får en 25-dages prøveperiode på Creative Cloud, så også folk der ikke kender Premiere Pro i forvejen kan være med. Og så Adobe får udbredt kendskabet til sin videoredigering...

Erfarent dommerpanel

Til at udtage vinderen har Adobe nedsat et dommerpanel bestående af blandt andre Oscar-vindende Angus Wall der tidligere har klippet "Fight Club", og Vinnie Hobbs der har klippet musikvideoer sammen for Kendrick Lamar og Kanye West.

Ud over hovedpræmien på 160.000 kroner skal der gives priser til "Fanfavoritten", "Mest uventede", "Bedste unge deltager" og "Bedste korte form". Præmierne her er på 6.500 kroner plus et års abonnement på Adobe Creative Cloud. Sidst, men ikke mindst får den deltager, der bedst udnytter de udleverede Adobe Stock-klip, en kontant præmie på 16.500 kroner plus et års Creative Cloud-abonnement og 25 Adobe Stock credits til køb af billeder.

Deadline for indsendelse af videoer til konkurrencen er 8. april. Yderligere information på Make the Cut.

Gå tilbage


Konkurrencen er åben for deltagere fra hele verden. Man skal derfor ikke alene være dygtig, men nok også ganske heldig for at vinde konkurrencen om at lave den bedste billedside til hittet "Believer" fra det amerikanske popband Imagine Dragons.
Klik for større billede

Læs også
- Det var tungt at starte
med digital videoredigering

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php