Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Soundware på Teknikmessen 2017
Marts 2017
Studer til de
små radiostationer
Schweiziske Studer er kendt for lydgrej i den professionelle topklasse. Men med en ny browserbaseret boks kan de små lydstudier og radiostationer også være med. Boksen kan også bruges i sendevogne.

– Studer laver nogle fantastisk vellydende produkter, siger Søren Holstebro, salgsingeniør hos Soundware. – Deres processering er virkelig state of the art – f.eks. har de en kompressor, der tager rigtigt godt fat, uden at du stort set kan høre det. Studer Vista serien, som er deres store mikserpulte, bruges bl.a. af TV 2 regionerne. Men priserne er i den høje ende.

– Det er derfor noget af en nyskabelse, at der er kommet en Studer Micro Series, hvor man får en browserebetjent mikserpult for kun 17.000 kroner. Og hvis man vil have fysiske fadere, så fås de i enheder med seks styk til 7.000 kroner.

– Her får man Studer-kvalitet i et prisleje, som også appellerer til de små radiostationer.

Digital løsning

Studer Micro Series er en digital mikserpult til montering i et 19 tommer rack. Den kan styres af en eksempelvis en computer eller en iPad. Eller de nævnte betjeningspaneler med fysiske fadere.

Styringen kan ske via WiFi eller kabling, via PC eller Mac. Der skal ikke installeres software på computeren, for det hele er browser-baseret. Den trådløse forbindelse giver mulighed for, at man kan stå udenfor en scene og fjernbetjene unit'en, der er monteret inde i teknikrummet. Der er indbygget jingle-player, så man kan lægge musikken på en harddisk og afspille den direkte af fra softwaren.

Boksen har fire mikrofonindgange, som i et lille set-up. Der er otte linjeindgange, som evt kan udbygges med mikrofonforforstærkere. Man kan tilslutte en CD-afspiller. Der er AES og Dante. Og der er mulighed for både USB playback og recording.

Gå tilbage


– Jeg betragter Studer Micro Series som en exceptionelt billig løsning, for grundenheden koster kun 17.000 kr, og så er man i gang, siger Søren Holstebro fra Soundware. – Studers mikserpulte ligger ellers i et helt andet prisleje.
Klik for større billede

Den nye Studer Micro Series boks er udstyret med fire mikrofonindgange, otte linjeindgange og 12 linjeudgange. Desuden er der AES, Dante, USB og trådløs forbindelse til browserbaseret lydmiks via f.eks. en iPad.
Klik for større billede

Som tilbehør kan man få bokse med seks fysiske fadere. Pris 7.000 kroner.
Klik for større billede

Læs også
- Vi skal måske bruge en ekstra etage
- I år viser vi næsten kun LED-lys
- Grammofonen spiller
ikke musikken...

- Shotgun'en er blevet kortere
- Den danske DAD-boks
sælges nu af Avid

- iPhonen bruges som lydoptager
> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php