Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

30-års fødselsdag
Marts 2017
Den grafiske revolution
Det er nu 30 år siden, at Adobe revolutionerede den grafiske branche med introduktionen af software-programmet Adobe Illustrator.

Adobe Illustrator blev hurtigt en succes, for den digitale håndtering af skiltetekster og illustrationer kom til at afløse langt mere tidskrævende manuelle arbejdsformer. Og programmet kom desuden til at bane vejen for digitalt layout, digital billedhåndtering og digital film/videoredigering. Her kom Adobe til at stå for programmer som InDesign, Photoshop og Premiere.

Og Illustrator er fortsat en succes, for i dag produceres der mere end 180 millioner forskellige grafiske Illustrator produkter om måneden. I den anledning kigger Adobe tilbage og hylder den grafiske historie.

Flere timers spildt arbejde

I 1987 blev det grafiske arbejde klaret med linealer, skabeloner, utallige skitser og timer ved skrivebordet. Og en enkelt fejl kunne resultere i flere timers spildt arbejde. Dette var dette scenarie som blev skubbet til side af computeren og Adobe Illustrator

Få et historisk tilbageblik på Adobe Illustrator og den grafiske revolution på www.youtube.com.

Gå tilbage


Adobe Illustrator fylder 30 år. Programmet betød en revolution i den grafiske fiske branche og banede vejen for digitalisering af layout, billedhåndtering og film/videoredigering.
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php