Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Nordisk samarbejde
Februar 2017
Nu kan vi
også programmere...
Danske Monotil er fusioneret med norske Nextron. Det betyder, at leveringen af kundespecifikke hardware-løsninger nu kan suppleres af specialudviklet software.

– Vi har igennem nogen tid været på udkig efter en samarbejdspartner, der kunne programmere for os, siger Henrik Bach fra det tidligere Monotil, – for det efterspurgte flere af vores kunder.

– Det projekt lykkedes imidlertid ikke. Men nu er problemet løst via fusionen med norske Nextron, der har et hold af dygtige programmører, og som også fremover vil stå for størstedelen af vores hardwarearbejde. Vi har f.eks. leveret mange digital signage bokse med harddisk, RAM og CPU til danske butikskæder, og arbejdet med at samle disse bokse, plus vores andre hardwareløsninger, bliver nu koncentreret i Norge. I den danske del af Nextron vil vi derfor mest beskæftige os med salg og servicering af vores kunder.

Henrik Bach skynder sig dog at tilføje, at dét med programmeringen ikke har været et stort problem, for mange af forhandlerne er selv programmører, og man skal jo ikke konkurrere med sine kunder...

Distribution af Supermicro

Henrik Bachs firma startede i 2011 og er landets største distributør af Supermicros hardwareprodukter. Det samme er norske Nextron, så samarbejdet med nordmændene startede allerede før fusionen. Og nu er der også etableret et Nextron selskab i Sverige. Dermed er Nextron blevet en nordisk organisation – hvilket jo er en generel trend. I AV-branchen er eksempelvis Bico gået sammen med Sverige og Norge i det fælles firma Atendi, og i Danmark hed Mediability tidligere Avit-Systems...

– Vores hovedområde er kundespecifikke server/storage-løsninger til bl.a. universiteter, offentlige instanser og større erhvervsvirksomheder, siger Henrik Bach. – Men digital skiltning er også et stort arbejdsområde, og vi leverer udstyr til overvågning.

– Alt salg sker gennem det forhandlernetværk, vi har opbygget gennem årene.

Gå tilbage


– Fordelen ved Supermicro er stor fleksibilitet i dimensioneringen af udstyret, sammenlignet med tilsvarende løsninger fra HP og Dell, og så får man meget for pengene, siger Henrik Bach. Hans firma er fornylig fusioneret med den norske Supermicro distributør Nextron, så virksomheden nu dækker alle de tre nordiske lande.
Klik for større billede

Fakta om Nextron

Danske Nextron ApS har i dag syv medarbejdere, og tilsammen har den nordiske organisation 30 ansatte. Nextrons speciale er design og salg af kundetilpassede it-løsninger. Målet er at blive den foretrukne leverandør af højteknologiske servere og storage-systemer i Norden.


> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php